Sådan pynter du børneværelset

wallsticker

Alle kan godt lide at sætte et personligt præg på det sted de residerer. Det er tros alt derfor vi hænger kunst på væggene, vælger vores møbler med omhus osv. Det samme gør sig gældende for vores børn, de har bare kun et enkelt værelse at gøre det på. Derfor er det også okay at give dem lidt friere tøjler, når det kommer til at indrette deres værelse. Hvilket værelse kunne de egentlig godt tænke sig at have. Der er nemlig rigtig mange fine måder at indrette et børneværelse, så det ser pænt og ordentligt ud, men så det også spiller lidt ind i barnets drømme. Du bør dog også være opmærksom på, at de er et sted i livet, hvor interesser og favoritter skifter hele. Selvom de er meget insisterende på en ændring på værelset, bør man altså altid overveje om det kan betale sig, hvorvidt det kan laves om, og hvad man vil synes om det om et halvt år.

wallstickerInddrag barnet

En af de ting, man ret nemt kan gøre, men som alligevel sætter et stort præg på rummet, er at male det. Afhængigt af hvor gammelt barnet er, vil de helt sikkert også kunne se det sjove i at være med til at male væggene. Det kan der sågar være ganske god praktisk lærdom i. Hvis der så kun går et halvt år, før de finder ud af, at det nok ikke var det smarteste at male hele rummet i en lys pink, er der jo ikke andet for, end at sætte dem til at mele det hele en gang til.

 

En anden, lidt mildere, måde at sætte et præg på børneværelsets vægge er ved at investere i et par fine wallstickers. Wallstickers er nemlig lige præcis hvad det lyder som. Det er et kæmpestort klistermærke i høj kvalitet, man kan sætte på væggen. Med et par wallstickers kan man altså let give børneværelset lidt mere personlighed og stil. Finder man på et tidspunkt ud af, at det ikke var sagen alligevel, er de tilmed ret nemme at fjerne igen.

Indret til leg

Det gode ved wallstickers er dog, at de findes i så mange forskellige udgaver. Det vil altså sige, at der næsten med garanti findes wallstickers i enhver smag, hvilket i øvrigt gør sig gældende for både børn og voksne. Særligt børn plejer dog at være glade for at have en sød tegneseriefigur til at hænge på væggen og våge over dem. Udover at den bare ser sød, sjov eller sej ud, er der faktisk også mange børn, der også indlemmer den i deres leg, eller i hvert fald lader sig inspirere af den.

 

I det hele taget børn indretningen på børneværelset, så længe det giver mening, være optimeret til leg. Det kan du gøre ved at udstyre det med et blødt gulvtæppe, så man nemt kan sidde på gulvet samt en masse kasser, man kan opbevare legetøjet i. Det er et godt børneværelse.