Nye møbler og designer ting til hjemmet

Har du lige fået nyt hus eller lejlighed, og skal du til at finde nye møbler til det nye hjem? Hvad enten du har fået et nyt hjem du skal indrette, eller bare har lyst til at ændre på dit gamle, så kommer der her en håndfuld gode råd til at få dig startet.

Start med stuen

Stuen er normalt hjertet af hjemmet, og derfor er det altid en god idé at starte der. En af de bedste investeringer til stuen er en god sofa og gode stole. Sofa’er og stole kan holde stort set for altid, hvis man altså køber god kvalitet. Derudover så kan det også anbefales, at man går ud og finder et lækkert tæppe, som kan binde det hele sammen. Hvis du lejer dit hjem, så er det helt klart i din interesse, at få et stort gulvtæppe. Gulvtæppet kan fungere som ekstra beskyttelse til gulvet, så du ikke ender med en kedelig regning, når du skal flytte igen.

Når du har sofaen på plads, og har ekstra penge i budgettet, så skal du have fundet nogle gode stole. Kvalitet er igen et nøgleord, når det kommer til stole. Designer stole som en Eames stol er et godt bud på en kvalitetsstol, hvor designet har formået at holde sig relevant i over 50 år.

Sig det med kunst

Når det kommer til at gøre et hjem til DIT hjem, så er der ikke nogen bedre måde at gøre det på, end at dekorere det med det kunst, som lige netop du kan lide. Her er der  ikke nogen særlig  guide, som du skal følge. Du skal bare finde de ting, som du godt kan lide, og som kan være med til at gøre dit hjem unikt. Du behøver ikke gå ud og spendere en formue på dyre malerier og kunst. Du kan sagtens finde en massere af inspiration og smukke ting i genbrugsbutikker, på markeder eller andet i den retning. Du behøver naturligvis heller ikke gå ud og finde det hele på en dag, en uge eller en måned. At finde kunst til  hjemmet er noget du kan gøre løbende igennem mange mange år. Det vigtigste er bare at du kommer i gang med at kigge efter det.

Klargør køkkenet

Køkkenet er et andet rum i hjemmet, som ofte bliver et samlingspunkt i hjemmet. Når det kommer til møbler og udstyr til køkkenet, så er det svært at gå galt i byen med nogle pæne barstole. Derudover så er det en god ide at få fyldt køkkenet ud med skabe og lignende først.

Et sidste godt råd herfra, når du skal flytte ind i et nyt hjem. Husk rigeligt opbevaringsmuligheder. Muligheden for at putte ting væk, som du ikke lige har plads til at have fremme, er guld værd. Der er ikke noget der kan gøre et hjem uoverskueligt at se på, som alt for mange ting der flyder hulter til bulter over det hele.

Held og lykke til med det nye hjem og dit nye look.