LEGO er tidsløst

Som barn opbygges ens leg altid om ens fantasi og det at bygge et univers, hvortil man kan bruge mange redskaber for at realisere sine lege. Dog er der ikke nogen tvivl om at det LEGO kan, er netop at skabe et univers, som børn kan bygge videre på og være med til at forme og danne. For med LEGO kan man selv bestemme og selv være herren over det, man bygger op. Man kan ødelægge det hele igen og bygge på ny, hvilke giver uendelige muligheder. Der er aldrig et svar og en løsning. Disse egenskaber ved LEGO er med til at gøre det tidsløst og til noget man som børn altid vil kunne lege med og blive inspireret af. Alle har leget med LEGO som barn og mange børn vil komme til at gøre det fremover i mange år endnu.

Alle kan være med til LEGO

Om man er voksen eller barn, dreng eller pige, så er det svært ikke automatisk at gå i gang, når der bliver fundet LEGO frem. For LEGO har den egenskab at kunne bruges af alle, hvem det så end er. For alle har hver deres måde at tænke LEGO på og dermed bygge på. Alle vil automatisk skabe en ide, som de begynder at udføre. Et barn vil få andre ideer og udføre det anderledes end en voksen vil. Altså kan LEGO her noget helt unikt ved netop at kunne have alle med. Alle i familien kan være med til at lege og man kan samles om LEGO. Der vil både være mulighed for fælles byggeprojekter, hvor de voksne kan hjælpe børnene med at opbygge noget, men det kan også blot være individuelt byggeri, hvor sammenværet er at sidde og lave hver sit projekt sammen.

LEGO er for alle

Hvis der er noget LEGO kan, så er det at appellere til alle. Dette både så alle kan være med indenfor diverse interesser, men også så alle aldersgrupper kan være med. Dette ved at de netop skaber LEGO til alle målgrupper og noget i forskellige sværhedsgrader ift. Hvad der skal bygges op og hvordan. LEGO kan være for de helt små og så kan det være avanceret for de voksne, som virkelig nørder deres LEGO byggeri. Der er altså ikke nogen grænser, når det kommer til LEGOs univers. Ingen er udenfor og alle kan være med sådan som de nu har lyst.

 

Der findes derfor også et enormt stort sortiment af LEGO, hvor man kan finde lige, hvad man ønsker sig. Om det så er inden for det ene eller det andet univers som LEGO tilbyder. Deres sortiment dækker over diverse figurer og undergenre, hvor man altså finder både LEGO Star Wars og LEGO City fx, for der er også meget mere. Der vil altså være noget at finde for enhver smag og noget, om man så er til at bygge huse eller skabe universer med små mennesker og dyr. Alle muligheder er åbne og det er de for alle, som har lyst til at være med.