Catering Fyn sikrer god mad til den særlige lejlighed

Der er ikke noget smukkere ved livet end særlige lejligheder. De skal fejres behørigt. For hvis man ikke fejrer de mulige glæder er der ikke meget mening med livet. Det kan være fødselsdage, bryllupper, barnedåb eller konfirmationer.

Disse begivenheder kan dog være udfordrende at få planlagt og tit bliver det en hektisk periode inden selve festen. Det er en skam men med god planlægning kan man komme langt og nedbringe stressniveauet inden festen uanset hvilken type fest det er.

Her er en lille guide som kan hjælpe dig med at få styr på festen inden den går i gang

  • Find ud af antallet af gæster. Det behøver ikke være det præcise antal, men alle ved hver gang man et led længere ud så kommer der 10-20 gæster ekstra på listen. Så find ud af om det er nærmeste familie, familie, familie og venner, familie venner og bekendte eller alle som er inviteret. På den måde får du et hurtigt overblik over cirka antallet af gæster.

  • Find ud af lokationen. Når du ved hvor mange I bliver er det relativt nemt at afgøre hvor det skal holdes. Bliver i 200 mennesker er baggården i lejlighedskomplekset måske en dårlig idé hvorimod er I kun 10 så kan lejligheden sagtens bruges.

 

  • Find ud af hvilken type fest det skal være. Typen har meget at sige for de drikkevarer der skal købes og den opdækning der skal til. Skal det være en fin gallamiddag så er det vigtigt at melde det ud til gæsterne men samtidig er det også vigtigt at atmosfæren passer til dette. Omvendt er det casual middag fungerer det ikke hvis rummet hvor middagen skal spises er sterilt og fornemt indrettet.

 

  • Hav en alkoholpolitik i tankerne. Du kan ikke diktere hvor meget folk skal og kan drikke til festen , men værten har meget at sige hvor der indbydes til at drikke. Ønsker du en drukfest så læg op til det, hvorimod hvis du kun ønsker en fest hvor folk bliver lettere overrislet så er det en god idé at give det videre.

 

  • Hav styr på maden udefra. Maden er noget af det vigtigste for festen og det er her de dygtige professionelle fra Catering Fyn kommer ind i billedet. De kan levere det måltid der skal til for at I for den bedste fest uanset antallet af gæster.

 

Ved at have styr på ovenstående og specielt at få maden leveret udefra minimerer I antallet af stressmomenter i forbindelse med planlægningen af festen og kan koncentrere jer om det vigtigste: at nyde festen.