Find lækre terrassemøbler fra Cane-Line i Ebeltoft

På havnen i Ebeltoft, der ligger omkring en time fra både Århus og Randers, kan du finde Huset Nordic Nature. Huset Nordic nature forhandler møbler og interiør med høj kvalitet og god stil. De har udvalgt relativt få, men godt udvalgte møbler, som de forhandler fra deres butik og hjemmeside. Cane-Line er ikke en undtagelse, når det kommer til møbler af høj kvalitet.

Hvad er Cane-Line?

Cane-Line er en over 30 år gammel, dansk møbelfabrikant. De producerer både indendørs og udendørsmøbler, men hos Huset Nordic Nature forhandler de kun terrassemøbler fra Cane-Line. Cane-Line er et firma med mange års erfaring inden for møbeldesign, og de designer altid deres møbler, så de er særligt komfortable for os. De mener desuden, at deres ansvar går langt ud over bare produktionen af møbæerne, og derfor laver Cane-line deres møbler med den største omtanke for miljøet. Dette gør Cane-line til ikke kun et stiltbevidst og moderigtigt valg, men samtidig også et miljøbevidst og grønt valg.

Cane-line har som sagt både en indendørs og udendørs serie. Cane-line outdoor er lavet med fokus på et komfortabelt udendørsliv, der nærmest kan komme til at minde om at have endnu en stue, der bare er udendørs. Da møblerne selvfølgelig skal stå ude i det danske, og dermed uforudsigelige vejr, er de lavet med omtanke på stor holdbarhed og minimal vedligeholdelse. Dette gør det til nogle belejlige møbler for dig, der søger nye møbler til terrassen.

Andre tips til, hvordan du kan skabe et flot uderum på din terrasse

Udover at investere i nogle nye og stilrene møbler fra Cane-line, er der også andre måder, hvorpå du kan gøre din terrasse til et endnu mere behageligt sted at opholde sig. Du kan f.eks. sørge for en hyggelig belysning, måske i form af lyskæder, små lamper, eller en lanterne hvor du kan sætte levende lys i. God belysning til terrassen sørger for, at I kan blive ved med at opholde jer der til lang ud på de lune sommernætter.

En anden måde at gøre det udendørs rum flot og indbydende på, er med planter. Planter kræver selvfølgelig en hvis vedligeholdelse, men de kan også virkelig give liv og farve til et rum. Hvis du køber et par flotte krukker og planter nogle smukke roser, stedmorblomster eller andre smukke blomster, kan det gør din terrasse eller altan endnu smukkere. Desuden kræver det ikke meget andet, efter du har plantet dem, end at du skal vande