Sådan gør du børneværelset mere spændende

Vil du gerne gøre det mere spændende for dine børn at være på børneværelset? Der er bedre mulighed for, at barnet kan udfolde sin fantasi og kreativitet, hvis han eller hun ikke skal tage hensyn til sure voksne, der hele tiden beder om ro orden. På børneværelset kan alt ske, man må alt, og man kan lære rigtig meget af at finde på gode og spændende ting at lave på værelset.

Om det så er en højseng med rutchebane, en masse maling eller nyt legetøj, man vælger at få fat i til børneværelset skal det nok være et hit og gøre, at det er mere spændende at være på værelset.

Udklædningstøj

For rigtig mange børn er udklædningstøj et kæmpe hit. Man kan gøre legene mere virkelig ved at klæde sig ud, som de personer, man leger, at man er. Det gør dermed også legen sjovere for børnene og giver også mulighed for flere forskellige lege.

Med en masse udklædningstøj kan børnene lave modeshows, teaterstykker eller andre slags forestillinger, og det er super sjovt.

Pensler og maling – så fantasien kan slippes løs

Noget andet, som kan give tid til kreativitet og fordybelse, er selvfølgelig maling og farver. Du kan stille et staffeli, en masse lærreder, pensler og maling frem, så barnet frit kan male løs og finde på nye gode ideer.

Ved at give en så ukontrolleret måde at være kreativ på, kan barnet for alvor slippe fantasien løs, og det kan faktisk være rigtig befriende. Så får barnet udtrykket nogle følelser, samtidig med at der også er gang i en rigtig god aktivitet.

En højseng med rutchebane er en stensikker vinder

Hvis dit barn godt kan lide sjov, ballade og fart over feltet, kan du også kigge på en højseng med rutchebane. Udover at en sådan seng kan være super sjov at lege i, kan den også gøre det nemmere at få barnet i seng om aftenen – både fordi der i forvejen er blevet brugt en masse energi på at lege i sengen, som kan gøre barnet mere træt, men også fordi at det er meget sjovere at sove i en højseng med rutchebane end i en almindelig seng.

Du kan se mere til denne slags seng og andre sjove senge på https://manis-h.dk/produkter/hoejsenge – så skal børneværelset nok blive et meget mere spændende sted at være.