Brugte biler er blevet billigere

Regeringen har i flere omgange sænket priserne på nye biler, hvilket efterhånden har smittet meget af på priserne på brugte biler. De er derfor billigere end nogensinde, så du har mulighed for at gøre et fantastisk køb, hvis du leder lidt på nettet.

Samtidig har de gode økonomiske tider gjort, at mange gerne vil have en ny bil, hvilket har bevirket et kæmpe udbyd af brugte biler. Dette har også været med til at trykke priserne helt i bund, når de kommer til brugte biler.

Kan du leve med en lettere brugt model, så kan du altså gøre et fantastisk køb. Aldrig har du fået mere bil for pengene end i dag, så det er bare med at kigge på drømmebilen. Og bilerne er desuden i en virkelig god kvalitet i dag, så de kan sagtens holde i mange år er endnu, selvom de måske har nogle år på bagen.

 

Du kan forhandle om priserne på biler til salg

Folk der er i gang med et bilsalg må acceptere, at de kan komme til at give et afslag i prisen. Altså medmindre de har sat prisen utroligt skarpt fra starten.

Der er nemlig så mange andre tilsvarende modeller på markedet, at køberne bare kan gå til dem, hvis den første sælger ikke vil give det ønskede afslag i prisen.

Og lige netop med brugte biler, så er det langt mere reglen end undtagelsen, at man handler om prisen. Du skal derfor endelig ikke holde dig tilbage med at handle om prisen, når du skal købe en brugt bil.

Du skal bare altid sørge for at handle på en god måde, så har du både størst chance for et godt køb, og så er der ingen der bliver sure. Det handler om at være høflig, men stadig komme med et lavt bud. Dog ikke så lavt, at det er en åbenlys provokation og sælgeren selvfølgelig siger nej.

Kig på de tilsvarende biler til salg, for at finde det rigtige prisleje. Byd så lidt under de laveste priser, som du kan finde på markedet. På denne måde har du ca. ramt den rigtige pris, samtidig med du er sikker på at gøre et fornuftigt køb.

 

Få hjælp af en ven

 

Er du ikke selv den store haj til biler, så kan det være en glimrende ting at få hjælp af en bilkyndig ven, som kan være med på sidelinjen. Der er nemlig mange biler til salg, og det er ikke alle, som er i lige god stand.

Med en bilkyndig ved siden, så kan du opdage nogle ting, som du ellers ikke ville have set. Så kan du enten bruge disse til at handle prisen lavere, eller du kan vælge en helt anden bil, hvis bilen er i for dårlig stand til dine ønsker.

Har du ingen bilkyndig i vennekredsen, så kan du også tage den til et værksted, som kan kigge på den. Det koster ikke mange kroner, og det kan være givet godt ud.