Vælg nogle gode og billige spisebordsstole

Bemærk denne artikel er sponsoreret. Det kan godt være noget af et marked at finde rundt i når du skal finde spisebordsstole. Der findes utrolig mange forskellige designs og materialer. Med forskellige designs kan stolene skabe et anderledes udtryk omkring spisebordet. Det er en nem måde at skabe ekstra kant til spisestuen uden at overdrive.

 

Stilrent design og god pris

 

En spisebordsstol behøver ikke være dyr for at være god. Selv med en stol til under 200 kr. kan du skabe nyt liv i din spisestue. Nogle af de billige spisebordsstole er enkle og stilrene i designet og det skaber ro i rummet. Ved at gå på opdagelse kan du hurtigt finde mange billige eksempler som vil passe godt ind. Stolene vil kunne falde ind i nærmest alle indretninger. Du får prismatch på nogle af dem, så er du altid sikker på at få de billigste stole.

 

Nogle af de billigste spisebordsstole

 

En af de stole som skiller sig ud for at være billigst, er modellen Rudi. Den har et enkelt og moderne udseende. Når du køber den, får du en stol med ben af stål. Den er nem at stable og kan derfor bruges til større arrangementer. Den kan selvfølgelig også anvendes ved en almindelig lille middag med venner eller familie. Denne model fås både med hvidt eller sort sæde. Sædet og ryglænet er ud i et og er lavet af malet krydsfiner.

 

Spisestolen af mærket Oliver er en anden billig variant. Den koster lige under 200 kr. så du kan købe alle dem du har brug for. Den er produceret af formspændt finer som efterfølgende er blevet lakeret. Stolens ben er af krom. Stolen er klassisk i sit udseende og kan også stables. Den fås i sort, grå og hvid så det er nemt at finde en stol der passer til din bolig.

 

Du kan også købe en stol som er lidt anderledes i designet men stadig enkel. Det kunne være en model som House Nordic Bergen spisebordsstol. Den har robuste træben af naturtræ.  Den er god at sidde på og har et polstret sæde. Denne stol findes i tre forskellige varianter. En med gråt sæde og benene beholdt i træ. En anden med både sort sæde og sorte ben. Til sidst en med et sort sæde og ben i træfarven. Disse stole kan både anvendes ved spisebordet men også på kontoret eller på værelset. Den passer godt ind i de danske hjem med sin nordiske stil.