Nem og billig tyverisikring

Det er super vigtigt at passe godt på dit hjem, når du ikke er hjemme. Tyveri i hjemmet er ikke bare en rigtig ubehagelig oplevelse af at miste sin ting. Det er også en oplevelse af utryghed i ens eget hjem. Det, at der har vandret en eller flere gerningsmænd rundt blandt dine private ejendele. De har været i dine skuffer og skabe og de kender dig nu. På en eller anden mærkelig måde, så er det den reelle krænkelse af dit privatliv, som er værst.

Hyppige hjemmerøverier

Der er desværre stadig i samfundet en tendens til, at vi oplever hjemmerøverier. Det er højst sandsynligt ikke et problem, som man bare sådan uden videre kommer til livs, men vi kan dog som boligejere tage nogle gode forholdsregler for at forhindre røveri på vores egen matrikel. Det handler i særdeleshed om det gode alarmsystem og ikke mindst et signal til røvere om, at dette hus ikke er et oplagt sted at begå indbrud.

Skræm røveren væk

At skræmme røvere væk er i sig selv en større opgave, som kan løses på forskellige måder. Først og fremmest ved at anskaffe sig et godt alarmsystem. Dette behøver ikke være en alarm tilknyttet et abonnement med vagtselskab. Bare det at signalere brugen af et alarmsystem, er ofte nok til at en røver vil vælge din bolig fra som potentielt indbrudssted. Klistermærker med tydeligt signal om alarmsystem. Lyscensorer som kontrollerer din udendørsbelysning, nabohjælp og en relativt åben planløsning i haven, er alle gode redskaber i forsøget på at skræmme røveren væk.

Alarm uden abonnement

Et alarmsystem uden abonnement kan spare dig både et indbrud, men også den dyre ekstraregning, som det er at have tilknyttet et vagtselskab til ens alarmabonnement. Hvis naboens kat sætter alarmen i gang, eller hvis du selv kommer til det ved en fejl, så koster det, hvis man er ejer af en alarm med vagtselskab. Desuden er vagten ofte alt for længe om at dukke op, hvis ulykken er ude og man har indbrud. De fleste tyve påregner 15 til 20 minutter, inden et vagtselskab er fremme ved indbruddet. På de minutter, kan en tyv sagtens nå at tømme ens hjem for værdier.

Hurtig reaktion

Ved at investere i en alarm uden abonnement, så vil din alarm give dig besked ved et eventuelt indbrud. En alarm kan være opkoblet for eksempel naboen eller familiemedlemmer i nærheden af din bolig. På den måde er udrykningstiden til et indbrud tit langt hurtigere end ved brugen af et vagtselskab. Er man hurtigt fremme ved et indbrud, skal man huske på, at lyset fra en lommelygte tit er nok til at skræmme en tyv væk. Det er i dette tilfælde også vigtigt, at man kontakter politiet så hurtigt som muligt, så den pågældende kan blive pågrebet. Det handler ikke om, at man selv skal stå for en anholdelse. Det er jo det, vi har politiet til.

Få installeret din alarm fra Miraca

Der findes et væld af gode muligheder for at sikre dit hjem mod eventuelle indbrudstyve. Du kan her læse mere om alarmsystemer fra Miraca, samtidig har du mulighed for at se det brede udvalg af løsninger. Det handler i høj grad om at føle sig tryg i eget hjem. Man skal ikke give tyven det gode påskud for at begå et indbrud. I stedet skal man sætte så mange forhindringer op for ham, som overhovedet muligt. På den måde vil man forhåbentlig komme enhver mulig indbrudstyv i forkøbet og undgå ubehagelige overraskelser. Synlighed, godt naboskab og det rigtige alarmsystem kan gøre en kæmpe forskel for dig og dit forsøg på at undgå indbrud.