Søger du en god tømrer på Bornholm?

Måske skal du have bygget til eller bygget om. Måske skal du have sat nye vinduer og døre i dit hus. Gulvet trænger måske også til en udskiftning. Det kan også være du har brug for et nyt sommerhus eller en carport. Der er mange opgaver under tømrerens arbejde.

 

Skal din klimaskærm forbedres med nyt tag eller døre og vinduer

 

Klimaskærmen er en vigtig del af huset. Det er alt beklædningen samt vinduer og døre, som beskytter resten af huset. Hvis dine døre, vinduer og tag er i orden er du sikret, at der ikke kommer fugtskader de steder. Du kan få hjælp, til at finde de rigtige løsninger, og i sidste ende et tilbud med en god pris. Tømreren kan hjælpe dig med at lægge et nyt tegltag. Du kan også få et nyt eternittag eller tag med tagpap som beklædning. Det er bare at vælge hvad der passer bedst til dit hus. Med en professionel tømrer er du sikret, at de kender de regler, som gælder specifikt for Bornholm. Tømreren kan derfor også guide dig når det kommer til hvilke områder, der udelukkende må bruges røde vingetegl. Det er ofte fordelagtigt at udskifte vinduer og døre. Med de rigtige vinduer kan du spare mange penge på energien. Vinduerne og dørene er en stor del af dine facaders helhed.

 

Du kan få ekstra plads på mange måder

For at skabe ekstra plads i hjemmet kan du bygge en vinterstue. Det giver et ekstra rum med lys og luft. Det er også en mulighed at udnytte et loftrum, som måske ellers bare bliver brugt til opbevaring. På den måde kan du f.eks. få plads til nye børneværelser, et kontor eller atelier. Dine behov kan blive dækket ved en tilbygning.

 

Det kan også være, du bare drømmer om et sted i naturen. Ved køb af et sommerhus på Bornholm, kan du få brug for hjælp til vedligeholdelse og renovering. Der er hjælp at hente, om det så gælder en større terrasse eller nye tagrender. Det kan ske, at en skade opstår mens du udlejer dit sommerhus. Der tilbydes service hvor en god tømrer holder huset under opsyn, og sørger for at skaden udbedres med det samme.

 

Du kan få lagt alle gulve af laminat, lamel og massive planker. Laminat er nærmest vedligeholdelsesfrit og kan være en god løsning. Hvis overfladen derimod går i stykker, er det nemmere at reparere et massivt gulv.