Plæneklipper

En plæneklipper findes i mange forskellige størrelser og farver. Det handler dog for kunden om, at man skal ud og afgøre præcis hvilken plæneklipper det er, som man har brug for. Man skal derfor afgøre hvor meget græs der skal klippes, og samtidig også hvor ofte det skal gøres, så man kan finde den plæneklipper, som tilpasser behovene bedst. Der findes plæneklippere som er drevet af benzin, men også af strøm og skal derfor oplades. Der er også mulighed for at finde plæneklippere, som er helt gamle og drevet af håndkraft, dog foretrækker de fleste nu til dags, at plæneklipperen bliver drevet af andet end håndkraft.

 

Godt at vide

Hvis man går ud og køber en batteridreven plæneklipper, skal man huske at få ladet den op, så ikke man står med problemet næste gang, at græsset skal klippes. Går man så med en benzindrevet plæneklipper, så skal den tankes op. Et andet godt tip er også, at man skal huske at påfylde olie ved køb af ny plæneklipper, og så efter de første fem timers brug. Derefter er det godt, at minimum få skiftet olien på plæneklipperen en gang om året. Når man ikke føler, at knivene er skarpe længere, så behøver man ikke købe en ny plæneklipper. Man kan blot købe nye knive, og få dem skiftet ud med de slidte.

 

Spar penge på testvinder

Rabat og at spare penge, er noget som mere eller mindre alle elsker. Spar penge på testvindende plæneklipper, som er batteridreven og er blevet test til, at være rigtig god til vådt og langt græs, samtidig med, at brugervenligheden er i top. Maskinen kan nemlig indstilles i forskellige højder, så den passer perfekt til brugeren. Behovet vil være forskelligt fra have til have, og netop derfor er der seks forskellige trin, hvor på plæneklipperens klippehøjde kan indstillet til.