Plæneklipper test: Her er de bedste plæneklippere på markedet

Der findes mange forskellige plæneklippere, og det kan være svært at gøre sig klog på, hvilken en der er bedst. Heldigvis kommer der her en nem oversigt, så du kan træffe den rigtige beslutning!

 

Bosch ARM 32 – den billigste

En Bosch ARM 32 plæneklipper er den, der vinder førstepladsen i denne plæneklippertest – i hvert fald for at være billigst! Du kan faktisk få denne skønne plæneklipper til kun 637 kr! Det er en pris, der vil noget. Plæneklipperen er eldreven, og så har den 1200 watt. Så det er altså ikke den, der er allermest power i, at de plæneklippere der skal gennemgås, men den er alligevel enormt effektiv, når man bruger den. Dens maksimale klippehøjde ligger på 60 mm og den kan minimum klippe 20 mm. Derudover kan der fortælles, at den har et lydniveau på 93 dB – så den larmer altså ikke helt så meget, som nogle plæneklippere gør det. Nu videre til næste plæneklipper, der er med i denne plæneklipper test!

 

Makita DLM431Z

En Makta DLM431Z vinder topscoren i denne plæneklipper test. Den er batteridreven, og så har den et lydniveau på 93 dB – så det er altså det samme, som den fra Bosch. Den har en klippebredte på hele 43 cm, så den kan altså komme vidt omkring, når først du får tændt den. Plæneklipperen tager 55 min. om at oplade efter brug. Den kan slå græs på hele 1000 m2 – hvis man sammenligner med Bosch, som kun har et anbefalet klippeareal 150 m2, så forstår man, hvor stor forskel der kan være. Den maks klippehøjde er 75 cm, så her kan du altså have ladet græsset gro i lang tid, når du begynder at svinde din Makita rundt. Plæneklipperen ligger på en pris på 1655 kr., så den er en del dyrere end den fra Bosch, men du får også noget mere for pengene. Og så har den desuden hele 13 forskellige højdeindstillinger!

 

Einhell GE-CM 36 Li

Denne skønne plæneklipper kan du få for en pris, der ligger på 2.572 kr. Den er batteridreven, og har en genopladningstid på 60 minutter – det er altså heller ikke en tid, der er noget at himle over. Den kan maks klippe 75 cm, så den kan virkelig noget. Den har 6 forskellige højdeindstillinger, så du kan slå dit græs, præcis som du vil have det. Den har et anbefalet klippeareal på 350 m2, så her kan du nok også sagtens nå at tage hele haven.

 

Flymo Turbo Lite 330

En Flymo Turbo Lite 330 kan du anskaffe dig for den biliige pris på kun 904 kr.! Den har 1150 watt, og så kører den på el. Den har en maks klippehøjde på 30 cm., så det er en plæneklipper, du skal bruge jævnligt, så dit græs ikke er alt for højt, når du slår det. Den har et støjniveau på 96 dB, og så har den ingen opsamler – men den har en god pris!