Har du rent vand fra vandhanen?

Har du også været på ferie, hvor du har fået fortalt at vandet fra vandhanen ikke er drikbart? Det har de fleste af os nok prøvet. I Danmark er vi så privilegerede, at vi har adgang til rent drikkevand direkte fra vandhanen. Vandet i Danmark er drikbart, men hvor rent er det egentlig? Min kollega gjorde mig for lidt siden opmærksom på, at jeg ikke kan regne med at vandet er 100% rent.

 

Glass of sparkling water with ice cubes and slice of lime

Få 100% rent vand med et vandfilter

Jeg blev for første gang introduceret til Watertrade for et par måneder siden. Jeg har altid gået op i sundhed og velvære, så jeg bestilte et vandfilter til vandhanen efter nogle gode anbefalinger fra min kollega. Et vandfilter kan fås i tre forskellige størrelser alt afhængigt af dit vandforbrug og din vandhane. Man kan bestille et vandfilter i størrelserne Grohe s, m og l. Det er det første skridt mod 100% rent og velsmagende vand direkte fra din vandhane.

Hvilket vandfilter skal du vælge?

Er du en enkeltperson eller bor du alene, så anbefaler Watertrade at et vandfilter i størrelsen s. Dette vil være tilstrækkeligt til en person. Er du derimod samlevende eller 1-2 personer i din husholdning, så anbefaler de et vandfilter i størrelsen m. Er du en hel familie, som vores, så anbefaler de det største vandfilter i størrelsen l.

Jeg skaffede mig et vandfilter fra Watertrade, da jeg fandt ud af at vores vandhaner ikke filtrerer vandet 100%. Det vil sige, at der stadig slipper lidt kalk, nogle bakterier, tungmetaller og i nogle tilfælde også sprøjtegifte igennem de normale vandhaner.

Få installeret et vandfilter fra Watertrade

Jeg kan klart anbefale et Grohe vandfilter fra Watertrade. Watertrade er en dansk virksomhed, der sælger vandanlægssystemer. Virksomheden er professionel, og alt fra kommunikationen til installeringen af vores nye vandfilter, gik som smurt. Vi fik forklaret alt til punkt og prikke, så der ikke var en tvivl om, hvordan vandfilteret skulle benyttes.

Vi har været glade for vores vandfilter, og vi kunne ikke forestille os at være foruden nu. At vide at vi og vores familie har adgang til 100% rent vand, er virkelig dejligt og betryggende.