Møbler kan fås i speciel mål

Det er ikke nemt når et par skal købe møbler til hjemmet. Man skal blive enige om stilen og vælge et møbel, der passer begge parters smage. Hvis man er på udkig efter et specifikt møbel, så er det ikke sikkert, at de almindelige mål passer til pladsen i hjemmet, hvor møblet skal stå. Heldigvis er der mulighed for at få fremstillet et møbel i specielle mål. På denne måde behøves du ikke at bruge tid på at lede efter møbler med de angivne mål. Custom made møbler laver f.eks. møbler i specifikke mål således, at alle kunder kan få deres drømmemøbel. Du kan læse mere om Custom made møbler på følgende hjemmeside mobelstrom.dk

Find det helt perfekte møbel:

Det er meget nemt at få møbler fremstillet i bestemte mål. Hvis du har fundet det helt perfekte møbel, så gælder det om at spørge den pågældende hjemmeside om de kan fremstille det i flere mål. Ofte er det ikke kun målene kan selv kan bestemme, men også træsorten eller farven på møblet. Jo flere krav man har til møblet, jo dyrere vil det som regel også blive. Kunderne bliver langt mere tilfredse med møblet, hvis det opfylder alle de væsentlige krav. Derfor kan det i mange tilfælde godt betale sig at give noget mere for møblerne.

 

Det er blevet meget populært at få plankeborde ind i de danske spisestuer. Det skyldes, at plankeborde typisk er rustikke i deres udseende, hvilket er på mode. Det er in at tage naturen med ind for dørene, og plankeborde lever især op til dette, da bordpladen fremstår naturligt. Typisk er knasterne usymmetriske, hvilket giver et bord charme og personlighed. Med et Custom made plankeborde kan du få et spisebord med bestemte mål således, at det passer ind i din spisestue. Hvis du har et ønske om at der skal kunne side tre eller flere personer på hver side af bordet, så kan dette gå i opfyldelse. Du kan også altid få fremstillet en Custom made reol, der passer til plankebordets udseende. På denne måde går den samme stil igen, hvilket de fleste danskere godt kan lide.

 

Hvis du ønsker et møbel i specielle mål, så er det ikke så svært at komme i kontakt med personerne, som fremstiller dem. Når du har valgt materiale og mål, så kan du ringe eller skrive til firmaet. Efter kort tid vil du få et prisoverslag på, hvad møblet kommer til at koste. Hvis du takker ja til tilbuddet, så vil firmaet straks gå i gang med at lave møblet. Det er forskelligt hvor lang leveringstid der er, da det afhænger af arbejdsopgavens omfang. Firmaet holder løbende kontakt med kunden i tilfælde af, at der skulle opstå spørgsmål. Firmaerne behandler typisk møblet inden det bliver sendt hjem til kunden således, at møblet kan blive taget i brug med det samme uden at tage skade.

Kan det svare sig:

Det er individuelt om folk syntes, at det kan svare sig at fremstille et møbel i bestemte mål. Møbler på mål er typisk dyrere i forhold til at købe et møbel med standard mål. Med et specielt fremstillet møbel har du et møbel, som ingen andre har. Man kan have sin egen mening med, og på denne måde have en indflydelse på møblets udseende. Ifølge flere brugerundersøgelser har det vist sig, at kunderne synes, at det er alle pengene værd at få et møbel med bestemte mål. Møblet kommer til at passe perfekt ind i hjemmet, og tilbøjeligheden til at udskifte møblet er langt mindre. Jo mere tid og energi man bruger på at finde det helt perfekte møbel, jo gladere bliver man som regel også for møblet.