Indbrudsrisikoen kan nedbringes med DNA mærkning

Desværre lever vi i en tid hvor indbrud er og bliver et stigende problem for erhvervsdrivende. På trods af at de foreløbige undersøgelser viser at antallet af indbrud er så småt faldende, er der mange, som tror at dette blot er en statistisk afvigelse og at antallet af indbrud rent faktisk stiger. Årsagen er simpel. 1 ud af 16 indbrud bliver opklaret. 1 ud af 16. Det vil sige at en gerningsmand har knap 93% chance for at slippe ustraffet for sin ugerning og som om dette ikke skulle være slemt nok så er tallene for værre erhverv endnu værre. Men du kan gøre noget ved problemet med DNA-mærkning

DNA mærkning er fremtidens tyverisikring

DNA mærkning er en fremtidssikret måde at beskytte sine erhvervsmæssige ejendele på. Årsagen er den måde hvor på det virker. DNA-mærkning fungerer på den måde at et gerningssted vil blive besprøjtet af et fint sporstof af en kombination af UV-sporstof og DNA-mærkning. Det vil sige at en gerningsmand, som begår indbrud eller røveri på en tankstation vil blive besprøjtet med denne væsken. Væsken er usynlig, ufarlig og ugenerende. Men bedst af alt, den kan ikke vaskes af hverken tøjet eller kroppen. Det betyder at gerningsmanden er brandet til det sted. Så når politimanden interviewer den potentielle gerningsmand vil han ikke kunne løbe fra han var på stedet. Selvom at han intet har rørt, ikke har efterladt nogle spor og samtidig var fuldt maskeret.

Denne effektivitet og frygt for at blive opdaget har gjort at DNA mærkning er blevet et af de mest foretrukne indbrudssikringer og samtidig et af de mest frygtede. Så har du genstande, som du ønsker at beskytte så køb et DNA mærknings kit til erhverv og skilt med du har det. Gør du det , så er du sikker på at tyven vælger et andet mål, for de vælger altid det nemmeste mål.

Det er ikke kun det stjålne som koster ved et indbrud eller røveri

En anden årsag til at man, som erhvervsdrivende bør investere i et DNA mærkningskit er at det nedbringer risikoen for følgeskader og tabt arbejdstid. For når der er røveri bliver pengene og de stjålne genstande som udgangspunkt erstattet af forsikringsselskabet. Det som ikke bliver erstattet eller kompenseret for er de mange mande timer som går med at rydde op, gøre status på de stjålne, interview med politiet og muligvis krisehjælp til de ansatte. Så du kunne også argumentere overfor dig selv for at DNA mærkningskittet ligeså meget er for at beskytte dine ansatte som det er for at beskytte dine ejendele. Uanset årsagen så er det dokumenteret det nedbringer risikoen.