Fliseimprægnering gjorde mine fliser skindene rene

Fliseimprægnering

Jeg har for nogle år tilbage købt et lille rækkehus med tilhørende terrasse og have. Jeg har længe været irriteret på hvordan min terrasse ser ud fordi fliserne er helt grønne. Derfor overvejede jeg at få etableret en ny terrasse, som ville klæde mit forholdsvis nye rækkehus.

Jeg fandt dog hurtigt ud af at dette er en dyr fornøjelse, da jeg ikke er nogen handyman og skal have nogle til at lægge terrassen for mig.

Ved lidt søgning på nettet, fandt jeg frem til at man kunne benytte fliseimprægnering, i stedet for at investerer i nogle helt nye fliser. Jeg besluttede mig for at prøve det af og fliseimprægnering var løsningen på mit problem!

Prøv fliseimprægnering fra Induclean

Jeg ledte længe på nettet efter et kvalitetsprodukt, fordi jeg vidste der skulle noget særligt til for at beskytte mine fliser, så jeg ikke behøvede at rengøre dem så ofte. Efter lidt søgen stødte jeg på Induclean Aps. Induclean Aps sælger rengøringsmaskiner og tilbehør – herunder fliseimprægnering. Jeg kunne læse mig frem til at de producerer deres egen fliseimprægnering i forsøg på at skabe et mere effektivt produkt. Derfor besluttede jeg mig for at gå med fliseimprægnering fra Induclean Aps og jeg blev ikke skuffet over resultatet!

Fliseimprægnering fra Induclean er effektivt!

To dage efter jeg havde købt produktet, var det leveret til døren. Det må man sige er effektiv service! Efter blot en enkelt vask, var mine fliser beskyttet mod alger og smuds. Fliseimprægnering fra Induclean imprægnerer altså dine fliser, så de ikke er så modtagelige for skidt. Det er noget der skal gøres efter man har rengjort fliserne. Jeg vil uden tvivl anbefale det til dem, som gerne vil have en terrasse, som er så god som ny. På den måde er der massere penge at spare, i forhold til at investere i dyre domme i en ny terrasse.

Fliseimprægnering 2 gange årligt

Min erfaring med friseimprægnering er at det skal påføres dine fliser to gange årligt. Dette efterlader dine fliser i god behold. Så jeg vil klart anbefale Induclean og deres specialudviklet fliseimprægnering. På den måde sparer du både penge og behøver ikke at købe nyt.