Få fyldige og naturligt smukke læber

Med fyldige og smukke læber føler man sig ekstra feminin. Det er bare ikke alle, der er udstyret med fyldige læber fra naturens side. I dag findes der mange forskellige behandlinger, til at opnå større og kysseklare læber. Med en læbeforstørrelse får man en løsning, der holder i lang tid, og giver synlige resultater.

 

Man kan læse mere om læbeforstørrelse i Silkeborg hos https://studioa.dk/behandlinger/laebeforstoerrelse. Der findes ligeledes mange steder i Århus, der tilbyder denne behandling. Det er en god idé at kontakte det sted, hvor man ønsker at få foretaget behandlingen på forhånd, for at se, om det er muligt at få et godt tilbud.

Fordele ved en læbeforstørrelse

Der er mange fordele ved at vælge en læbeforstørrelse frem for at få filler i læberne. Man opnår for eksempel et mere naturligt resultat, da der ikke arbejdes i vævet, men i læbekanten og rundt om læberne. Man vil opleve en længere anti-age effekt (også mod rynker) med en læbeforstørrelse i forhold til den klassiske filler, som ofte er væk allerede efter en måned. Man vil ikke opleve, at ens læber hæver og strutter på en unaturlig eller ubehagelig måde, og man undgår de blodansamlinger og blå mærker, som nogle gange kan opstå med en fillerbehandling.

 

Der anvendes en særlig, overfladisk behandlingsteknik ved læbeforstørrelse med mesometoden, eller en mesogun, hvilket sikrer den rette dybde og dosering af produktet. Det er garanteret, at man ikke rammer blodkar og nervebaner med denne metode.

 

Man vil også opleve en lavere pris, da en læbeforstørrelse er mere økonomisk, især hvis man får den ønskede mængde produkt og dermed volumen i én behandling. Det holder dog bedre, hvis man vælger at få to separate behandlinger med 2-4 ugers mellemrum. Her vil holdbarheden være på op til 12 måneder, modsat 6-8 måneder med én enkelt behandling.