Sommerhus kan bringe familien sammen

Der findes ikke noget hyggeligere end at tilbringe tiden sammen i et sommerhus i sommerferien. Her ledes tankerne hen til Morten Koch idyllen med træsommerhuset, de voksne som hygger ved bordet og børnene som leger rundt om i haven.

Desværre er denne form for sommerferie gået lidt i glemmebogen de senere år idet mange danskere er blevet grebet af den sociale medie inspireret bølge med at ferierne skal være vildere og vildere og oplevelserne større og større. Det betyder at danskerne i stor stil har taget længere og længere væk til mere og mere eksotiske rejsemål. Hvorom det er en oplevelse er det ikke en måde at bringe familien sammen på og selvom man som voksen kan få stor glæde ud af en sådan ferie er der ikke noget som slår et sommerhus med sine forældre, sine bedste forældre og sine fætre og kusiner når man er barn.

Den danske sommerferie indbyder til sommerhus leje

Se blot på sommeren 2018 hvor mange solskinsdage der var der. Her ville det være omsonst at rejse ud i verden for at opleve godt vejr. Nej. Her kunne man ligeså godt have nydt vejret og alt det som hører en ferie til indenfor landets trygge rammer.

For der er en del ting som bliver nemmere når man holder sommerhus ferie. Man skal ikke tænke på rejseforsikring til sig selv og børnene som kan blive en dyr post og glemme. Man skal ikke huske på at tegne ulykkes/ansvarforsikring til bilen, som dækker i udlandet. Passet til en selv og børnene skal ikke kontrolleres, og man skal ikke sørge for at hæve penge så man har en nødration hvis den butik man handler i ikke tager Visakort.

Vesterhavet er en oplagt destination for familien

Der findes flere oplagte steder at holde sommerferie men der er ikke noget som slår den storslåede danske natur ved Vesterhavet. Lej sommerhus ved Vesterhavet bare en gang og du vil være bidt for livet. For det er en unik storslået natur, og selvom det er en del af det danske kongerige vil du stadig føle det som en turistoplevelse.

Specielt hvis du kommer fra det sjællandske vil du opleve det som en ferie i dit eget land. For tag et område som Hvide Sande de har flere unikke madspecialiteter som du kun kan få der og som er med til at gøre ferien unik. Derudover er der også stor forskel på sproget så det er lige før at det bliver nødvendigt at tale engelsk for at forstå hinanden selvom det ikke kan tilrådes, da nogle tager det lidt som en fornemmelse.

Ønsker du ikke at nøjedes med at træsommerhus , som bærer bræg af tiden så findes der også luksus sommerhuse til udlejning langs Vesterhavet. Disse sommerhuse har spa, billardrum , pool , gas og almidelig grill … ja alle de luksus ting du forventer af et udenlandsk hotel, blot indenfor landets grænser.