VyprVPN fra Golden Frog holder fluerne fra dine data

Data er i de seneste år blevet en vigtig handelsvare, hvor flere og flere globale udbydere prøver at kigge dig over skulderen, imens du bevæger dig rundt på diverse internetsider, i håb om at samle nok data de derefter kan sælge til annoncører. Endvidere har du også statsmagten der er meget interesserede i hvad du foretager dig, og det kan typisk være en god idé at sikre sig imod disse indblandinger i privatlivets fred. Dette prøver Golden Frog med deres VyprVPN at hjælpe dig med, ved at tilbyde dig en VPN-tjeneste, der kan sløre dine spor på nettet, så det ser ud som om at du befinder dig på en anden lokation et vilkårligt sted i udlandet.

Golden Frog er en schweizisk virksomhed, som dog også tilbyder servere i Danmark. Deres sikkerhed er i top, og de tilbyder en hurtig forbindelse, hvor du ikke lægger mærke til, at forbindelsen går gennem en VPN.

Ulemperne ved VyprVPN

Der er dog også et par ulemper ved VyprVPN fra Golden Frog. Særligt at de gemmer brugerdata i op til 30 dage, hvilket ikke er særlig fordelagtigt hvis man ønsker at bevare sin anonymitet på nettet. Den brugerdata som selskabet lagrer er brugerens egen IP-adresse i Danmark, IP-adressen på VNP-netværket man bruger, hvor lang tid man var på nettet og hvor meget data man har overført igennem netværket. Så hvis man ønsker at gemme sig hundrede procent for diverse nysgerrige øjne der prøver at følge med i hvad man foretager sig på internettet, er dette måske ikke den bedste løsning for dig. Der bliver dog ikke gemt data på hvad du har været inde på af sider i forbindelse med brugen. Såfremt man er mere nysgerrig på VyprVPN kan man finde en anmeldelse her.