Velux vinduer er det nye sort

Dette er ikke ofte at man hører om vinduer i dagens Danmark. Generelt er det ikke noget som bliver diskuteret så ofte, sikkert fordi folk mener, at det ikke er så vigtigt. Og det er da egentlig også forståeligt nok, for hvor ofte går du egentlig og tænker på de vinduer du har? Om du skal have nogle nye, eller om der bare skal outlines i dem – eller hvad ved jeg? Men det er faktisk lidt af en skam, for hvis man ikke holder lidt øje med vindue-markedet, så er der faktisk rigtig mange vidunderlige ting, som kommer til, at flyve lige forbi en. Et eksempel på dette er f.eks. de forrygende nye Velux vinduer, som jeg mener er blandt de bedste man kan få på markedet. Men hvad er de fantastiske Velux vinduer egentlig og hvorfor er det vigtigt for dig at vide?

 

Hvorfor de nye vinduer er bedre

Velux er et firma som blev stiftet over 75 år siden af Villum Kann Rasmussen. Dets nuværende CEO (og CEO siden 2001) er Jørgen Tang-Jensen, som i sin tid som CEO har gjort meget for, at gøre Velux til en af de største virksomheder i Danmark. Ja, siden 1941 har Velux nemlig produceret et væld af forskellige ting, heriblandt vinduer som er det, vi specifikt skal snakke om i dag. Dog skal man også holde øje med nogle af deres andre produkter, for de har faktisk vundet priser for at have bl.a. de bedste skylights of tage af Builder Magazine. Det er simpelthen fantastisk for dem af os, som godt kan lide at have lidt lys oppefra. Og når først du har prøvet at have sådan et skylight så kan jeg sige til dig, at du ikke vil gå tilbage på noget tidspunkt. Der er intet som, bare at kunne stirre op om natten og se stjernerne. Det eneste der er bedre end det er, rent faktisk at være udenfor i det – men det er lidt mere problematisk så det vil vi ikke gå ind i.

Velux’s vinduer er rigtig gode af flere årsager, men de er specielt godt bygget til os danskere som jo har et behov der lidt i sagens natur kræver, at de både kan håndtere stærk kulde men også høj, høj varme. Det er her hvor de fantastiske Velux vinduer gør det godt. De kan nemlig agere meget isolerende, derved sørger det for, at din bolig bliver holdt i lige den temperatur du vil, alt imens at det er hamrende koldt udenfor (eller måske hamrende varmt, selvom det er mindre sandsynligt i dagens Danmark). Derfor mener jeg altså at du bør kontakte din lokale håndværker og evaluere, om et par gode Velux vinduer er noget for dig.