Tid til at tænke ud af boksen

Anden bølge -Corona er kommet og med fuld kraft.
Den delvise nedlukning har taget noget af juleglæden og mange snakker om den corona depression der har ramt Danmark.

 

Men, lad os stå sammen hver for sig – og lad os dele inspiration til, hvordan humøret holdes højt i denne tid. Derfor deler jeg ud af mine underholdsningsideer.

Du kan vælge at kopiere dem 1:1, forbedre dem eller grine højlydt af hvor dumme de er. Det er helt op til dig selv.

 

Før vi går i gang med beskrivelserne, vil jeg ønske dig en dejlig jul og et godt 2021 – uanset hvad situationen er til den tid.

 

Skal vi bøje vores julelys sammen?

På de sociale medier, i modemagasinerne og design butikkerne kan man ikke undgå den nyeste stearinlys-trend. De famøse “Lys med swirl”.

De finurlige lys koster kassen, men hvad med at lave dem selv?

 

Jeg gik i den lokale Søsterne Grene og købte en masse stearinlys i forskellige farver, samlede familien omkring spisebordet – også var der ellers fri leg.

 

Ved at sætte stearinlysene i blød i 2 minutter i varmt vand, blødgøres stearinmassen og du kan selv “swirle” dine lys. Dette i sig selv, tager maks 5 minutter. Jeg fik mine døtre til at dryppe stearin på de stearinlys vi havde swirlet. De dryppede lysende med en masse forskellige farver – hvilket har givet en fantastisk effekt.

 

Dette er ikke et projekt der kræver alverdens forberedelse, men brug din fantasi til at lave det vi hjemme hos os kalder “Twistede stearinlys monstre”.

 

Ud på tur, aldrig sur

Vejret er vådt og blæsende. Solen står aldrig rigtig op. Man har lyst til at blive inden døre hele dagen. Men, frisk luft giver røde kinder og fornyet energi – selvom det kræver mental forberedelse at bevæge sig ud i naturen.

 

Mine døtre har længe ønsket sig en ladcykel – nok mest, så de slipper for at cykle selv.

I november måned fik de mig overtalt og jeg købte en ladcykel el fra Jupiter Ekstra. Det har vist sig, at være et fantastisk køb.

Om søndagen pakker vi cykel op med tæpper, puder og regntøj – også skal vi ellers ud i naturen. Vi skiftes til at cykle og putte i ladet. Reglen er simpel: fryser du, så cykler du.

Frisk luft giver energi og får samtalen i gang. Vi samler kogler, grene, mos og alt muligt andet vi kan bruge til juledekorationer. Så går den søndag hurtigt.

 

Lær et nyt sprog

Vores ferie til Spanien blev aflyst. Eller nærmere bestemt, rykket til Corona er ovre.

Vi er derfor gået i gang med homemade spansk træning. Hver onsdag er “Spanish day”, hvor vi kun må tale spansk til hinanden. Det giver nogle ekstrem gode grin, da halvdelen af det vi siger er volapyk.

 

Til gengæld, lærer vi spansk. Når der er et ord vi ikke kan slår vi det op i ordbogen. Det er en god mental træning og en sjov underholdning for hele familien.

 

 

Jeg håber, at du har fået inspiration til underholdning derhjemme. God legelyst.