Skønne Rasmus Klump pandekager for hele familien

Pandekager har altid været et hit for hele familien, og man er sikker på glæde, når man laver denne skønne ret til hele familien.

Køkkenet dufter herligt i den tid du laver dem, så alle kan gå og glæde sig til at spise dem. Rasmus Klump pandekager vil børnene måske kalde dem, hvis du kan lave en kæmpe portion, så det bliver til en høj stak.

 

 

Derfor elsker Rasmus Klump pandekager

 

Pandekager er en social ret for hele familien, og der er næsten ingen, som ikke kan lide denne skønne dessert. Det er nok også derfor, at skaberne af Rasmus Klump har udvalgt pandekager til at være en central del af historien om bjørnen og vennerne.

De er altid samlet om at spise en kæmpe stak, som helst skal være så høj som muligt. Samtidig griner Rasmus Klumps mor, når de spiser til de revner. Dette er skønt for børnene at se, og det er ligeså skønt at efterligne i virkeligheden.

 

Lav dem sammen med dine børn

Børn elsker at lave Rasmus Klump Pandekager, hvor det gælder om at lave en mega høj stak. Det bliver hurtigt til et projekt i sig selv, hvilket de kære børn elsker.

Så kan de være med helt fra starten, hvor alle tingene blandes sammen og videre til stegning på panden og til sidst spise de skønne pandekager.

Det er en rigtig god måde at få børnene med i køkkenet på, og det er samtidig en hyggelig aktivitet for hele familien.

 

Mange spændende varianter

Du kan komme alverdens lækkert fyld oven på dine pandekager. Det behøver ikke at være standard fyld med sukker og syltetøj, selvom det nu er super lækkert.

Du kan også komme is på dine pandekager og eventuelt nogle forskellige bær. Særligt blåbær, hindbær og jordbær gør sig godt sammen med de søde og fede pandekager, da syren fra bærerne giver pandekagerne noget kant.

Du kan også flambere dine pandekager, hvilket er en klassisk dessert på mange restauranter. Det er faktisk kun fantasien, som sætter grænser for fyldet og tilberedningen af dine Rasmus Klump Pandekager.

 

Pandekager er blevet gourmet

Selv på finere restauranter er pandekager blevet et hit igen, da folk simpelthen elsker dem. Samtidig kan de laves på så mange forskellige måder, at hvert sted kan sætte sit helt eget præg på opskriften.

Man skal derfor ikke kimse af pandekager, det kan sagtens være en rigtig gourmet dessert. Og det er desuden ekstra sjovt, når gode spisesteder tager de gamle klassiske retter og gør dem populære igen.

 

Opskrift på pandekager

Der findes som sagt mange slags pandekager, det er bare med at kigge på nettet og i diverse kogebøger for inspiration. Er man ude på de nyere og mere spændende opskrifter, så er nettet det helt rette sted at lede.

Se f.eks. denne lækre opskrift på hurtige Rasmus Klump Pandekager for hele familien. Eller lad dig inspirere på en af de mange madblogs, de fleste har deres egen variant af denne skønne spise.