Skal du have styrket dit mobil signal?

Har du oplevet problemer med din mobil signal? Du behøver ikke bo langt ude på landet eller i et fjernt sommerhus for at opleve dårlig forbindelse.

Det kan sagtens ske, at der er dårlig forbindelse på din skole, på dit arbejde eller derhjemme. Der kan være bygninger og materialer, der forstyrrer jeres signal.

Det er der ikke meget at gøre ved, medmindre I har tænkt jer at rykke teltpælen – eller er der? For tænkt, hvis det bare var muligt at købe mobil signal forstærker, der styrker jeres signal.

Ringe forbindelse i hjemmet eller sommerhuset

Med arbejdspladsen og skolen nævnt må det dog pointeres, at der som oftest opleves dårligt signal på landejendomme eller i sommerhuset.

Der er langt til den nærmeste telefonmast, det forringer dit signal og det styrker din irritation. Det behøver ikke være din arbejdsdag, der er rykket i sommerhuset, som nu bliver irritabel.

Det behøver ikke være dit hjemmearbejde i privaten, der pludselig bliver besværligt, når du ikke kan snakke med dine kunder uden at være placeret på et bestemt punkt på din bolig.

Nej. problemet er lige så slemt, når der ikke er corona. Hvis du skal ringe til dit familiemedlem, der er sket noget slemt eller noget rigtig godt.

Gør noget ved problemet

Det kunne være, du bare godt kunne tænke dig at bruge din mobil overalt og ikke bare, når du nærmer dig en telefonmast.

Hvis du har det sådan. Hvis er ved at være godt træt af den dårlige forbindelse. Så er det måske på tide, at du gør noget ved det. Problemet forsvinder nemlig ikke, hvis ikke man gør noget for at det skal forsvinde.

Prøv noget andet at råbe på forbindelsen

At råbe og skrige af din skide telefon, der bare ikke gider ringe ordentligt, er sjældent den store hjælp. Det minder lidt om at slå på tv’et, når det driller.

Det gav måske mening med et dask, da tv’et var en stor firkantet klods, men at banke løs på en faldskærm giver absolut ingen mening.

Så få i stedet styrket dit mobil signal. Få mobil signal forstærker til en god pris og til din store glæde. Produktet kan sammenlignes med en router i brugen.

Den skal blot tilsluttes et sted i din bolig, så opfanger det det signal, din telefon skal bruge og forstærker signalet så betydeligt, at du, din familie og dine gæster ikke får problemer med at ringe rundt.

Benyt en forbedret forbindelse

Tilbage til arbejdet. Du er nu klar til at snakke med dine kunder, uden at du står et bestemt sted på græsplænen med en notesblok i hånden og et brændende ønske om at kunne følge med i samtalen.

Du er nu der, hvor du kan sidde foran din computer, sidde i sofa, sidde med benene slået op på bordet og bare høre klart og tydeligt, hvad kunder har af ønsker.

Så er det pludselig noget rarere at arbejde hjemmefra. Når alt bare spiller, kan det faktisk være bedre end at tage ind på kontoret og sidder hele dagen lang.