Sådan finder du dine nye møbler i 2017

Danskernes hjem siger meget om, hvem de er, og valget af møbler og indretning er med til at skabe en bestemt identitet. Derfor er den rette indretning også vigtigt for mange danskere. I den danske indretning har der længe været fokus på den skandinaviske stil. Denne stil fortsætter i 2017, dog med et lille twist. Står du og skal indrette dit hjem her i 2017, og ønsker du at finde møbler på mode i 2017. Så giver vi dig nedenfor et overblik over de tendenser, vi kommer til at se.

Møbler 2017 – hvilke tendenser tager vi med?

I det forgangene år har retrostilen været meget populær, 60’erne og 70’ernes møbler har igen fået lov at se dagens lys, og teak møbler blev igen hevet ind i hjemmet. Det at anvende genbrug og være bæredygtig i sin indretning, har fyldt meget i de danske hjem, og grundet det større fokus på vores klode og vores overforbrug af ressourcer, blev denne tendens stor i 2016. Vi har i stor stil set retrotendensen kombineret med den nordiske indretningsstil, og det er derfor den minimalistiske stil, der har domineret 2016. Dog også med det naturlige udtryk, og anvendelsen af naturmaterialer i de danske hjem. Disse trends vil med stor sandsynlighed fortsætte med ind i 2017.

Hvad er populære møbler 2017?

Den lyse og skandinaviske stil, som vi kender den, vil blive udfordret i 2017. De klassiske møbler vil altid sælge, men der vil i 2017 komme flere farverige ting ind i indretningen, i de mere mørke farver som bordeaux, blå, eller gul. Det viser sig lidt som en modsætning til det, vi tidligere har set i indretningen, som folk måske er ved at være trætte af at se på. Der kommer også flere materialer som eksempelvis metal og marmor ind i de danske hjem. Foråret 2017 bliver altså mere tungt og mørkt end vi har været vant til. Det bliver noget mere dekadent og eksklusivt i udtrykket, dog vil den skandinaviske og minimalistiske stil ikke forsvinde ud af billedet i 2017.

Disse tendenser kan du holde øje med, når du skal ud og købe nye møbler. Så du ikke ender med at købe møbler, magen til dem du valgte for fem år siden, men har modet til at købe en sofa, i bordeaux velour stof, der giver rummet et eksklusivt udtryk. Det ville nemlig være meget in i 2017!