Sådan finder du coworking sted i storbyerne

At flytte fra landet eller et sted i provinsen til storbyen kan være meget overvældende. For de fleste kræver det lang tid for at man helt vænner sig til, at man nu bor i en storby, hvor der sker væsentligt mere. Det kan være en svær omstilling, men for de fleste lykkes det dog med tiden. En måde, hvorpå man kan starte livet i storbyen er ved hjælp af coworking. Det er et begreb, som især bruges i de store byer, og det er endnu ikke nået til de små byer endnu. Det skyldes, at coworking er et urbant koncept, som betyder, at mindre virksomheder slår sig sammen om at sidde det samme sted og arbejde. Hvis du vil vide mere om hvordan du kan finde dig til rette i et coworking sted så kan du se med her. Noget af det du får ud af at være en del af et coworking sted i en storby er:

 

  • Netværk
  • Mulighed for sparring
  • Gode venner
  • Gratis kaffe
  • Fede lokationer
  • Egen arbejdsplads
  • Ergonomiske møbler

 

Der er naturligvis også mange andre fordele, men de ovenstående er de mest markante.

Coworking fungerer godt i lejlighed

Kommer man fra provinsen vil man gå ud fra, at hvis man skal sidde på et kontor et nyt sted så kommer det til at være i en villa, et hus eller lignende. Det skyldes, at der kun er meget få lejlighedskomplekser i provinsen. Man bliver dog overrasket når man kommer til byen og ser, at de fleste coworking steder faktisk er i lejligheder.

 

Det er kun meget sjældent, at man sidder i et hus, da der generelt ikke er så mange huse i storbyerne. Derfor sidder man i en lejlighed sammen med de andre coworking kontorer og det kan skabe en god stemning i sig selv. Et sted, hvor man kan læse mere om dette koncept er matchoffice, hvor der er et bredt udvalg af forskellige former for coworking steder.