Prøv Hills Prescription Diet til din hund allerede i dag og se forskellen

Ét af de emner, der er meget oppe til diskussion i disse tider, er sundhed og ernæring. Men ligesom der gælder særlige regler for ernæring og indhold af næringsstoffer i en diæt eller kostplan til mennesker, så skal man også tænke på dette når man fodrer sin hund. Hunde er ligeså forskellige som de mennesker man møder i sin hverdag, nogle er høje, andre er lave, nogle har lang pels, andre kort og nogle er unge mens andre er gamle og grå. En af de vigtigste ting, man skal tænke over når man køber foder til sin hund, er dens race, alder og generelle sundhedsprofil.

Hills Prescription Diet hundefoder har fokuseret på netop hundes sundhed og livsstil, således at næringsstofsammensætningen passer til hundens krop, fysiske tilstand og aktivitetsniveau. Enhver kan tænke sig til, at man ikke skal give voksenhundefoder til en hvalp, dog er det ikke alle, der tænker på om det er en hvalp af stor eller lille hunderace, hvilket også betyder noget for næringsindholdet. Små hunderacer har oftest behov for nogle andre næringsstoffer end de større hunderacer, der skal bruge ekstra krudt til udvikling af f.eks. knogler.

Sådan vælger du den rette Hils Prescription Diet til din hund

Når man skal købe nyt foder til sin hund, er det vigtigt at man tænker på dens generelle sundhedsprofil og husker, hvad dyrlægen har sagt. Hvis ens hund har sundhedsmæssige problemer såsom ledproblemer, tilbagevendende blærebetændelse, sygdomme i mave-, tarmkanalerne, eller lider af under-, eller overvægt, skal man naturligvis købe foder, der er tilpasset disse sundhedsmæssige profiler. Hills Prescription Diet til din hund er et naturligt og fornuftigt valg, da hundefoderet er udviklet på baggrund af at kunne støtte og lindre hunde i alle størrelser gennem deres helbredsmæssige problemer.

Der er mange gode grunde til at vælge kvalitetsfoder som er udviklet af dyrlæger og forskere, der ved hvordan man afhjælper helbredsmæssige problemer hos hunde i alle størrelser. Har man en lille hunderace, der har udviklet foderallergi eller intolerance overfor nogle af de standard produkter, der findes i de billigere mærker fra supermarkedet, kan dette afhjælpes ved at købe Hills Prescription Diet, der findes i forskellige varianter for at tilgodese hundens særlige behov. Man kan både få tørkost og vådfoder i dette mærke, hvilket kan hjælpe en til at forkæle sin hund med ekstra lækker aftensmad ved særlige lejligheder.

Få hjælp til at vælge den rigtige type Hills foder til din hund

Modsat de billige mærker af hundefoder fra supermarkedet, findes Hills Prescription Diet til hunde i mere end 50 varianter, der alle tilgodeser hundens særlige helbredsmæssige behov, alder, race og livsstil. Derfor kan det være svært at vælge den helt rigtige foderblanding til sin hund, hvis ikke man har noget konkret at gå efter såsom en helbredsmæssig lidelse som nyresten. Det er altid muligt at forhøre sig hos sin dyrlæge eller tage kontakt til sælgeren af Hills Prescription Diet, da man kan få råd og vejledning for at vælge det rette produkt.