En murer er husejerens bedste rådgiver og ven

Som førstegangskøber og nyslået ejer af en bolig, er der meget at lære. Det er skønt, endelig at bo under eget tag med al den frihed det giver, men det er også et stort ansvar og derfor kun helt naturligt, hvis det glimtvis føles en smule tyngende og næsten uoverskueligt.

Uanset den nye boligs stand, så kommer flertallet ikke udenom at gøre brug af flere forskellige håndværkere fremadrettet. Måske skal huset ikke ligefrem renoveres eller udbygges, men vedligeholdes skal det, uanset hvad.

 

Http://www.bjarneorts.dk/ er et godt eksempel på et solidt firma, der vægter kundernes tilfredshed højt og arbejder med mange typer murerarbejde, lige fra nybyg til flisearbejde og meget mere.

 

Det er fristende selv at kaste sig ud i diverse praktiske opgaver og der er også meget, som man selv vil kunne klare med korrekt vejledning. Brug gerne tommelfingerreglen: Er du i tvivl, – så lad være! Vedligeholdes en bygning ikke helt korrekt, så kan det i mange tilfælde ende med at gøre langt mere skade end gavn. Regn med at sparede penge kan gå hen at blive dyre, men mindre en professionel murer har været på fra starten.

Vælg din murer med omhu

wall-1902452_960_720

Da de fleste regner med at skulle bo i deres hus i rigtig mange år, så vil der også opstå rigtig mange situationer, hvor der bliver brug for hjælp fra en murer til stort og småt. Det er derfor ganske klogt at opbygge et godt og loyalt forhold til det samme firma, som man trækker på hver gang.

Er man ny i et område og uden kendskab til de forskellige håndværkere, så spørg rundt omkring i kvarteret, i fodboldklubben eller hvor du ellers kommer. Der findes ikke bedre anbefalinger, end den gode gammeldags slags, – fra mund til mund.

Som kunde skal du altid føle dig tryg og fair behandlet. Dialogen skal være god og du skal have det godt med den murer, du vælger. Jo bedre du selv er til at udtrykke dine ønsker klart, jo bedre kan mureren løse opgaverne, men det er også af stor betydning at kunden bøjer sig for den faglige ekspertise og erfaring og lytter efter de vurderinger, som mureren gør.

Er du engageret i lokalområdet omkring Holstebro, Struer eller hvor du end bor, så vælger du altid at støtte de murere der har lærlinge. Elevpladser er essentielle for fremtiden og hyrer man de firmaer, der uddanner nye håndværkere, så understøtter man bibeholdelsen af de stolte traditioner og de høje standarder, som håndværkerfagene er kendt for.

En alsidig murer er sagen

Selvom alt er i fineste stand på huset ved overtagelsen, så kommer der, som før nævnt, helt sikkert småting, der skal repareres på murværk og andre steder. Måske opstår der også på et tidspunkt drømme om ændringer eller tilbygning. Vælg en alsidig og god murer, der kan klare det hele og som forstår dine ønsker. Med ham som rådgiver og ven, er der altid råd at hente og mulighed for at få en ærlig snak om tingenes tilstand og løsningsmuligheder.