Køb de flotteste bordplader i eg, online

Du tror måske at det er en gammel traver. At købe alle mulige bordplade online er vel ingen nyhed. Tro om igen. Det her er nemlig noget helt andet, end at købe bordplader online i dit lokale byggemarkeds webshop.

Man kunne sagtens kalde det for bordplader +++. Hos mifapladen.dk får du nemlig ikke kun en billig bordplade i eg. Der får du en topkvalitets bordplade i eg med utroligt mange detaljer som tilvalg. Og det hele til nogenlunde samme pris som du keander fra de billigste plader i din lokale byggemarked.

Virksomheden tilbyder nemlig et helt nyt koncept indenfor træbordplader.

Find prisen hurtig og vælg alle detaljer som du ønsker dem

I webshoppen kan du beregne prisen på din bordplade på et par minutter. Du starter med at vælge hvilken slags plade du ønsker. Det kan være en rund eller en aflang bordplade, eller plader til hylder eller trappetrin etc.

Derefter vælger du blandt de mange træsorter på tilbud. Der er naturligvis træbordplader af eg. Men derudover kan du også vælge fyr, ask, bøg, birk, mahogni, valnød eller kirsebær. Alle plader er stavlimet og kommer i de gængse tykkelser på 18, 27, eller 40 mm. Stavlimede plader har den fordel at du aldrig behøver bekymre dig over forvridning. Det sker simpelthen ikke med stavlimede plader.

Når du har bestemt pladetype og træsort skal du bestemme dimensionerne, længde, bredde og tykkelse. Når du har gjort det, har du allerede prisen.

Skal det være nogen ekstra detaljer?

Så vidt ligner det meget det du kender fra at købe bordplader online i byggemarkedets webshop. Normalt ville du nu smide din plade i indkøbskurven og gå videre til betaling.

Men hos mifaplader.dk er det her hvor det sjove begynder. Der kan du nemlig gå meget mere i detaljerne. Det er netop disse detaljer hvor forskellen mellem et hjemmebygget møbel og et professionelt bygget møbel viser sig.

Hvilke hjørner skal det være? Skarpe, runde, fasede, eller noget andet? Hvis du ønsker det, kan du endda vælge 4 forskellige hjørner på en og den samme plade. Mifaplader.dk producerer alt selv, så de kan gøre det lige præcist som du ønsker det. Indenfor deres produktpalet selvfølgelig.

Udover hjørner kan du også vælge blandt 10 forskellige kantprofiler.

Med eller uden overfladebehandling?

Når du bygger et bord af bordplader af eg, bøg, eller noget andet, er det vigtigt at pladerne overfladebehandles inden møblet bliver samlet. Alle flader skal behandles, også de der ikke er synlige i det færdige møbel. Hvis du kun behandler en side, vil selv den bedste stavlimede bordplade trækkes ud af form.

Den side der ikke er behandlet kan nemlig absorbere mere fugt. Så udvider træt sig i denne side og pladen ender med at bukke.

Du kan vælge at købe dine bordplader i eg, bøg, ask eller andet, med eller uden overfladebehandling. Den overfladebehandling mifaplader.dk tilbyder, er med naturolie. Det kan du få i 3 farvetoner: klar, hvid eller sort. Uanset hvad, så vil en oliebehandling altid fremhæve træets smukke struktur.

Det er en god ide at bruge lidt tid på at se sig om i webshoppen. Der er nemlig også mange andre fine ting at finde. Udover træbordplader kan du også finde alt muligt tilbehør til bygning af borde, hylder, trapper og meget mere.