Køb dine malerier og plakater hos galleri Mynewart.dk

Danmarks største galleri på nettet oplever kæmpe vækst – Danskerne er vilde med moderne kunst.

 

Mangler du en flot grafisk plakat til køkkenvæggen eller et stort moderne abstrakt maleri til stuen? I så fald kan du med fordel besøge Galleri Mynewart.dk. I starten af 2016 blev galleriet grundlagt af to unge iværksættere, Malthe og Julie, der ønskede at tage et opgør mod de traditionelle danske gallerier, hvor der som oftest blev solgt malerier til priser, hvor kun de færreste kunne være med. Iværksætterne ønskede at bringe kunsten ud i de danske hjem til priser, hvor alle kan være med. Via lukrative aftaler med udenlandske kunstnere, er galleriet i stand til at videresælge flotte og håndmalede malerier til priser, der ligger langt under hvad man normalt ser i danske gallerier. Kunstnerne, der maler malerierne er passionerede omkring deres håndværk, og gør en ære ud af hver gang at levere et rigtig flot kunstværk. Kunst er selvfølgelig ganske subjektivt, hvorfor det er op til den enkelte at bedømme malerens udfoldelser på lærredet, men at bedømme ud fra salget falder malerierne bestemt i danskernes smag. Du kan med fordel gå ind på galleriets hjemmeside og bedømme hvad du synes om malerierne. Hjemmesiden hedder www.mynewart.dk.

 

Et abstrakt maleri er et moderne malerier

 

Et moderne maleri i dagens Danmark er ifølge iværksætterne et abstrakt maleri. Den abstrakte kunst har for alvor fået fat i de danske kunder, der i stor stil pryder deres hjem med abstrakte malerier. Det er især de meget moderne og store abstrakte malerier, der sælger rigtig godt oplyser det unge iværksætter-par. Hvis man tager et kig igennem galleriets store udvalg af malerier er det også ganske tydeligt, at det er den abstrakte kunst, der skinner igennem. Både som malerier, der er malet på et enkelt lærred samt som de meget moderne gruppe-malerier. Et gruppe-maleri er et maleri, der malet udover flere lærreder. Det er kort sagt et motiv, der er skåret op i flere dele. Dette giver maleriet noget ekstra kant, og det er tilsyneladende også blevet populært i de danske hjem. At det abstrakte i den grad er blevet det moderne maleri i dagens Danmark skyldes i høj grad vores nybyggeri. I dag bygges og indrettes de fleste huse og lejligheder i nogenlunde samme minimalistiske og strømlinede stil, hvorfor et abstrakt værk i den grad kommer til sin ret.

 

2017 byder på store malerier og nye grafiske plakater

 

Visionen er klar – planen er klar. 2017 byder på plakater, store malerier og et nyt grafisk opdateret udseende. Galleriet ønsker at bibeholde den vækst de har opnået igennem 2016. Derfor skal der nye tiltag på bordet, for stadig at kunne tiltrække flere og flere besøgende. Galleriet har derfor valgt at introducere plakater på siden i begyndelsen af 2017. Iværksætterne udtaler i den forbindelse: ”Vi er ved at være rigtig godt med hvad angår malerier. Vi har derfor kigget os om efter andet, der kunne gå ind under betegnelsen ”kunst”, hvorunder vi faldt over plakater. Plakater er ligesom malerier en naturlig den af det moderne danske hjem, og der er virkelig sket et boom i salget af plakater. Vi er derfor i kontakt med flere etablere plakat-huse i Danmark, der sælger de store anerkendte mærker. Derudover – for at skabe en kontrast til de mange konkurrenter på plakatmarkedet, har vi etableret et samarbejde med en række danske og udenlandske grafiske designere, der skal udarbejde noget unikke plakater til os. Vi regner med at lancere vores nye kategori i foråret 2017”. I samme forbindelse skal Galleri Mynewart.dk have en grafisk makeover. Dels for at gøre hjemmesiden flottere og mere moderne at se på, og dels for at højne konverteringsraten. Udover plakater og nyt design skal store malerier også være en del af væksten i 2017. Store malerier er i stor efterspørgsel hos de danske kunder, da der ofte flere steder i hjemmet er områder, hvor der er meget vægplads. Alt i alt byder 2017 på mange spændende tiltag og udfordringer for Galleri Mynewart.dk