Kobl af med en træningslejr i tennis

Har du fået passion for sporten tennis, er her en mulighed. Du kan tage på træningslejr, og blive udfordret såvel fysisk som psykisk i den sport du virkelig brænder for sammen med en masse andre tennisentusiaster. Du kan læse meget mere på dette link: https://yaksport.dk/tennistraeningslejr/.

 

Et afbræk fra hverdagen

Hvis du som så mange andre nyder at koble af med sport i din fritid, hvorfor så ikke gøre en tur ud af det? Med en træningslejr i tennis kan du få en pause fra hverdagen, og få alle dine drømme om mere tid til din sport til at gå i opfyldelse. Udover god motion, giver det også pote rent mentalt når du engang kommer tilbage til hverdagen, hvor du vil mærke mere overskud. Derudover kan du arrangere en sådan tur med dit tennishold, eller invitere nogle venner med, som du kan spille imod.

 

Flere forskellige destinationer

Der er flere forskellige destinationer, hvor du kan udøve din kærlighed til tennis. Bl.a. kan man tage til Kroaten, Tyrkiet eller Spanien og spille, men der er et hav af muligheder og et bredt samarbejde mellem yak sport og forskellige tennisklubber. Fælles er, at alt mad er inkluderet i prisen, og ligeså er transport til og fra tennisbanerne, hvis ikke de ligger i forbindelse med det hotel, hvor du bliver indlogeret. Derudover er der en tilkoblet rejseleder eller en fast guide, som du kan komme i kontakt med under hele opholdet.

 

Træningslejr tennis – så meget træner du på turen

På træningslejr tennis, er sporten det primære fokus, og derfor tilbydes der vask af dit træningstøj to gange dagligt. Derudover er der altid gratis vand under både træning og kampe. Og vigtigst – en masse træning i tennis der involverer træning to gange dagligt på en varighed af 120 minutter pr. gang. Det skulle nok kunne sætte skub i et hvert tennistalent. Naturligvis er selve udlejning af tennisbanerne også inkluderet i den samlede pris, og transport til og fra tennisbanerne, hvis ikke de ligger i forbindelse med hotellet er naturligvis også inkluderet. Med Yak Sport får du en perfekt kombination af hård træningslejr, hvor du stifter en masse nye bekendtskaber, men hvor du også har mulighed for selv at arrangere en tur med dine venner eller med en større gruppe. Der er nemlig også mulighed for, at alle kan komme til at bo på den samme etage på hotellet.

Kombination

Ikke desto mindre er det den perfekte kombination af en masse tennistræning og en ferie, da du som allerede nævnt tager til udlandet og udfolder dine fysiske færdigheder indenfor tennis. Det betyder at du samtidig kan bruge aftenerne på lokal mad eller sightseeing, hvis du har lyst til at forlade hotellet. Yak Sport giver dig dog også mulighed for at holde fuld fokus på din sport, og har derfor sørget for, at alle kombinationer og rejser er med fuld forplejning, så du kan lade op til næste kamp eller træning, uden at skulle tænke på at skulle ud, for at hente mad.