Har du svært ved at træne fedtet væk? Sådan kommer du af med det!

Kender du det med, at man prøver den ene motionsform efter den anden, men der er bare et bestemt sted på kroppen, hvor man ikke kan komme fedtet til livs? Det er helt normalt, at fedt ophober sig forskellige på forskellige mennesker. Derfor kan det også være svært at få det resultat, man ønsker sig gennem træning. Det kan f.eks. være, at du bliver ved med at have en dobbelthage, uanset hvor meget du træner? I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du kommer dobbelthagen – eller andet uanset fedt – til livs.

Hvor er dine fedtdepoter?

Man har fedtdepoter forskellige steder på kroppen, og fedtet kan sætte sig forskellige fra person til person. Der er naturligvis nogle steder, hvor det er mere typisk, at fedtdepoter ophober sig. Kvinder har f.eks. mere fedt på brysterne, og så er det også meget normalt, at man har lidt ekstra fedt på maven, armene eller benene. Derudover er der naturligvis også mange, der døjer med en dobbelthage. Det kan være, at du egentlig er godt tilfreds med det meste af din krop, men at du altid har været træt af at have for meget fedt på armene. Så er det måske det område, du skal fokusere på.

Få frosset dit fedt væk

Der findes faktisk en behandling, hvor man netop kigger på et bestemt område på kroppen, og mindsker fedtet. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er faktisk en behandling, der er yderst effektiv. Man fryser simpelthen fedtet væk med en maskine, som får en temperatur ned til minus 10 grader. Det er dog ikke en behandling, der gør ondt, og det tager kun omkring en time.

Hvad kan man forvente af resultatet?

Efter du har fået din behandling, kan det endelige resultat ses efter 4-6 måneder. Når man får en fedtfrysning, så fryser man fedtet og fjerner omkring 20-25%. Dette er en permanent behandling, og det betyder, at dit fedt fremover ikke vil ophobe sig på det behandlede område.

Hvor kan jeg få fedtfrysning?

Der er mange steder i Danmark, hvor man kan få lavet fedtfrysning. Find en god fedtfrysning Århus, hvis det er der, du bor. Priserne på fedtfrysning varierer fra sted til sted, men man skal være uddannet kosmetologisk sygeplejerske for at udføre behandlingen, så du skal ikke være nervøs, hvis du får behandlingen i Danmark. Med en fedtfrysning kan du nemt behandle det område, hvor dit fedt har tendens til at ophobe sig. Så kan du komme dobbelthagen, mormorarmene eller ride lårene til livs. Det er naturligvis stadig vigtigt at bevæge sig og spise sundt, men nogle gange må man have lidt ekstra hjælp, hvis fedtet sidder på en uønsket måde.