Fordelene ved et plankebord er mange

Det at skulle finde det perfekte spisebord handler om mere end bare at finde det første og det bedste bord. For ens behov omkring et spisebord vil være afhængig af, hvor meget man bruger det og hvad det bruges til. Her kommer plankebordets fordele til udtryk, da dette kan passe ind i mange sammenhænge. Det kan både fremstå elegant og i en stilet kontekst, men det kan også passe ind i børnefamilien. For et plankebord kan i en finere sammenhæng laves af de dyre træsorter, som bliver lakeret og derfor er et bord, som skal bruges til middage og fine borddækninger.

 

I sammenhæng med en børnefamilie kan bordet også laves med knap så fint træ, samtidig med at det i og med sin rustikke stil gerne må få lidt ridser og derfor ikke tager skade af, at det bliver brugt og at ungerne laver lidt mærker hist og her. Et plankebord kan holde til lidt skrammer og kan laves lige så det passer til den stil og udtryk, man ønsker. Der er altså flere fordele ved at vælge plankebordet, der vil både være gode grunde for dem, der skal bruge et pænt og nydeligt bord, men også for dem som skal bruge et bord, der godt må få lidt ridser.

Lav selv et lækkert plankebord i rustik stil

Spisebordet er centralt i mange hjem, da der er her man mødes med venner og familie over lækker mad og et glas rødvin. Derfor betyder bordet også noget og skal markeres som et samlingspunkt. En måde at gøre dette på et ved at lave et unikt og flot bord. Som de fleste sikkert har bemærket, så er plankeborde i den grad blevet populære og de er slet ikke så svære at få. Et flot plankebord kan man nemlig selv bygge, da det som navnet lyder, blot er at finde nogle planker, som man kan sætte sammen og derefter sætte på et stativ. Det vil få et rustikt udtryk og være unikt både ved at man selv har kunnet vælge materialerne og ved at man har bygget det helt selv.

 

Man skal blot have for øje, hvilke behandlingerne det skal have, så at det får det udtryk, man gerne vil have. Altså er dette et oplagt valg, hvis man netop er på udkig efter et nyt spisebord. Der er mange gode grunde til at vælge plankebordet, da det netop er muligt at lave det selv. Dette gør at man selv er herre over, hvordan det kommer til at se ud, samt man er sikret et lækkert og flot bord. Oplagt er det at finde genbrugstræ til dette projekt. Og lige præcis denne måde at gøre det på findes der en guide til på Plankebord.nets hjemmeside, hvor der står alt, hvad man har brug for at vide.

Skab et personligt bord med et plankebord

I en tid hvor de fleste følger det moden foreskriver og alle hjem efterhånden ligner hinanden, så kan det være rart at få noget, der er ens helt eget unikke præg. For selvom også sådan noget som et plankebord er blevet mere og mere udbredt, så har man dog her muligheden for at lave det personligt og til et bord, der skiller sig ud fra alle andre. For ved et plankebord kan man helt selv vælge og sammensætte, hvilke materialer det skal laves ad. Der er mulighed for selv at danne udtrykket ud fra, hvordan det skal lakeres og behandles. Altså er der alle muligheder for at få et personligt bord, som passer lige ind i den stil, man har og i ens hjem.