Her fandt jeg de bedste priser på trappevask

Jeg er ejer af en mindre ejendom på Frederiksberg. Vi har fire lejligheder, som vi lejer ud til lejer og dertilhørende opgang. I forbindelse med vinteren har vi haft problemer med vores trappeopgang. Den bliver simpelthen så beskidt, fordi lejeren slæber sne og slud med ind i opgangen. Tidligere har det været mig der stod for trappevasken. Men nu er det simpelthen blevet en så uoverskuelig opgave at jeg tænkte at få nogle til at hjælpe mig med trappevasken.

 

Google hjalp mig med at finde vej

Derfor satte jeg med ned for at finde en god og kompetent ejendomsservice, til ikke alt for dyre priser. Jeg kom ind på nogle forskellige sider, men fælles for dem alle var at de simpelthen to for mange penge for det. Efter lidt søgen kom jeg ind på PVR.as. Jeg læste lidt frem og tilbage på deres side og fandt hurtigt ud af, at med deres mange års erfaring, var det dem jeg ville benytte. Jeg ringede til dem og fik en venlig person i røret, der hurtigt kunne give mig et overslag over hvad det ville koste.

 

PVR.as leverer en fremragende service

Jeg har nu lavet en aftale med PVR.as, som kommer to gange om ugen og rengøre vores trappeopgang. Det har efterladt mine lejer glade og tilfredse, da der var begyndt at sprede sig en utilfredshed over den beskidte trappeopgang. PVR.as kommer til tiden og der er aldrig nogle problemer, dette har lettet mig for mange trælse arbejdsdage at outsource denne del af vedligeholdelsen til et ejendomsservice firma.

 

Jeg vil anbefale at du gør det samme!

Jeg vil klart anbefale PVR.as, de tilbyder nogle gode og billige priser på trappevask. Tilmed tilbyder de også en lang række andre services i forbindelse med vedligeholdelse af din ejendom. Det er lige meget om du skal have pudset dine vinduer, eller have klippet hækken. Tilmed tilbyder de også en vicevært som kan komme ud i hele Frederiksberg.