Drømmer du også om at blive yogalærer?

Er du også vil med yoga? Så vild at du ønsker at blive togalærer og kunne dele din viden med andre personer, der ønsker at kende mere til yogaens mange gode egenskaber? Så skal du lige et smut forbi yogalæreruddannelsen. Her er det både muligt at deltage online og virtuelt eller ved at være fysisk tilstede. Derfor en mulighed for dig der giver en stor fleksibilitet til at komme i mål. Det kræver blot 200 timer af din tid for at få det certifikat der gør at du kan kalde dig yogalærer. Her bliver du klædt grundigt på i forhold til at kende til alt det du skal vide omkring yoga. Både teori, anatomi, hele filosofien bag yoga-mantraet samt en viden omkring, hvordan du bedst muligt formidler det videre til kommende yoga elever. Se mere omkring Rys yogalæreruddannelsens på 200 timer og se hvordan du kommer i gang med din uddannelse. 

Alle og enhver kan blive yogalærer på Rys 

Når du overvejer at skulle starte på Rys 200 timers yogalæreruddannelse, så er der ingen krav om tidligere forudsætninger til at blive optaget. Alle og enhver, uanset tidligere erfaringer, kan deltage i uddannelsen og blive yogalærer på ganske kort tid. Det er dog en rigtig god idé, hvis du allerede har en smule kendskab til det at dyrke yoga og at du har en oprigtig interesse i at skulle lære denne fantastiske oplevelse videre til andre. Rys 200 timers yogalæreruddannelse har til formål at klæde dig godt på indenfor alle aspekter, der er nødvendig for yogaundervisning også i forbindelse med at kunne starte din egen virksomhed efterfølgende som yogainstruktør. 

I løbet af 8 moduler bliver du klar til undervisning 

For at du kan få dit certifikat som uddannet yogalærer, kræver det at du kommer igennem 8 moduler, der omhandler forskellige aspekter indenfor yoga og hvordan du bedst muligt viderefører teori og træning til andre. Her vælger du selv om du vil deltage online eller om du vil være fysisk til stede i undervisningen. Alle sessioner og undervisningsmoduler bliver optaget, så du har muligheden for at se dem igen og igen, lige så mange gange som du har brug for inden du går videre ind i det næste modul under yogaens rejse. Du lærer om hele grundteorien bag yogaen, hvordan anatomi og åndedræt kan arbejde sammen, ligesom du får kendskab til, hvordan du efter endt uddannelse, kan opbygge din egen yoga business. 

Bliv godt rustet til at starte din egen yoga virksomhed 

Har du et ønske om at være selvstændig indenfor træning af yoga, så er Rys 200 timers yogalæreruddannelse det helt rette valg. Her får du redskaber der skal være med til at hjælpe dig godt på vej til at opbygge din egen yoga business. Det er det begreb, som i de sidste moduler kaldes for Professional Essentials. Således lærer du omkring hvordan du som selvstændig kan videreføre yoga til elever på et plan der leder til din egen succes, uden at du er afhængig af andre.