Derfor bør du overveje erhvervsleasing

Hvis du har et firma, der bruger biler, har du nok hørt om erhvervsleasing. Måske har du endda overvejet det lidt selv, men er aldrig kommet frem til noget. Tanken om, at man selv skal eje alt i firmaet er gammeldags og forældet. Kom med på moden og prøv erhvervsleasing.

Har du heller ikke tid til at tænke på at få synet dine firmabiler, om de er i god nok stand og på værditabet af de biler du har investeret i, er erhvervsleasing lige noget for dig. Hvis erhvervsleasing lyder spændende, og du godt kunne tænke dig at høre mere, så læs med videre her.

Vælg en bil du vil repræsenteres af

Med erhvervsleasing er det kun fantasien, der sætter grænser. Når du er firmaejer, er det vigtigt at have det rigtige billede ud ad til. Alt dit hårde arbejde, og alle dine fantastiske produkter er i sidste ende, ligegyldige, hvis dine klienter ikke tager dig seriøst. Derfor må du sørge for at tage dig godt ud.

Det starter med jakkesættet. Du vil aldrig møde op til et klientbesøg i joggingtøj. Udtrykket betyder noget. Selvfølgelig tager man jakkesæt på, for at vise man tager tingene seriøst. Men det stopper ikke der. Giv dine klienter en helhedsoplevelse og prøv erhvervsleasing. Med erhvervsleasing, kan du finde den bil, der repræsenterer dig bedst. 

Det smarte er at hvis du ombestemmer dig, kan du bare lease en bil, der passer bedre. Hvis du ønsker at prøve erhvervsleasing, kan du tjekke det ud ved Midtjysk Automobiler.

Kan det trækkes fra?

Det smarte ved erhvervsleasing er, at det kan trækkes fra. Du beholder alle fordelene som firmaejer og får en fordelagtig aftale, som du altid selv kan styre. Find den premium bil du vil køre rundt i, og du vil ikke fortryde det.

Modsat privatleasing kan du altså finde en bil til lidt ekstra og betale det samme, fordi du som firmaejer selvfølgelig kan trække momsen fra. Der er ingen grund til at vente mere, din drømmefirmabil er lige om hjørnet.

Stop dine bekymringer

Det kan selvfølgelig godt være lidt svært at tage noget af ansvaret ud af sine egne hænder og over i nogle andres. Der er dog ingen grund til bekymring. En del af servicen er, at du blot skal tænke på hvilken bil du vil lease i dit firma.