Brug brugte vintønder som dekoration og giv haven lidt spil

De fleste danskere vægter deres have utrolig højt, og de bruger dermed også meget tid på at holde den. Hvis man ønsker en smuk og frodig have, kan det nemlig hurtigt blive lidt af en opgave. Udover, at man selvfølgelig skal bruge tid på at passe sin haves blomster, træer og græsplæne, findes der også en lang række møbler og dekorationer, der kan pynte i haven. Præcis ligesom det er med boligindretning, er der en lang række møbler, man kan putte i sin have, som vil skabe forskellige udtryk og stemninger. De fleste forsøger at skabe en hyggelig stemning i haven, da det gerne er et sted, hvor man kan hygge sig med familie og venner i løbet af de varme somre. Dette gøres eksempelvis gennem belysning og anden dekoration. Udover, at man selvfølgelig skal have møbler såsom borde og stole, vælger de fleste også at fylde haven med forskellige dekorationer.

 

Et eksempel på en sådan dekoration kunne være brugte vintønder. Udover, at tønden selvfølgelig kan skabe et hyggeligt og vintage look i, kan den også bruges til som et lille bord til at holde vinglas eller en lille skål med chips. Tønden er selvfølgelig for lille til at kunne bruges som udendørs spisebord, men passer perfekt, hvis man har et lille hygge hjørne med nogle stole, hvor man kan sidde og nyde at glas med bobler i løbet af eftermiddagen. Dog kan brugte vintønder også bruges som regnvandsbeholdere, som man så senere kan bruge til at vande havens mange smukke blomster. En sådan vintønde vil være i stand til at rumme 225 liter vand, hvilket betyder, at den kan stå i flere måneder uden at skulle tømmes. Udover, at den gamle vintønde selvfølgelig ser utrolig charmerende ud, har hver enkelt vintønde en lang historie, og hvis man åbner proppen, vil man også være i stand til at kunne lugte den vin, der før har været i tønden.

Information om brugte vintønder, der kan bruges til dekoration

Som det allerede er nævnt, har hver eneste vintønde sin egen historie. Dog har alle tønderne det til fælles, at de alle er 1. Sorterings vintønder, hvilket betyder, at det er de flotteste brugte vintønder, der bruges. Derudover er de brugte vintønder lavet af egetræ og er importeret fra et spansk vinslot. Derudover måler vintønden en højde på 95cm, og har en diameter på 57 cm i toppen og bunden. Tønden vejer omkring de 60kg, og er altså en tung fætter, hvilket er en kæmpe fordel, når den skal stå udendørs i alt slags vejr.

Brugte vintønder kan bruges som dekoration indendørs

Dog er det ikke kun udendørs, at en brugt vintønde kan bruges. Den kan lige såvel bruges indendørs, hvor den eksempelvis kan bruges som natbord eller sofabord. Man kan have bøger, blade, kaffekopper eller noget helt fjerde stående på tønden, og kan på den måde både være en smuk dekoration og have en funktion i boligen.