Boligindretning efter din egen smag

Alle der har prøvet at skulle indrette et nyt hjem ved, at det kan være en dyr fornøjelse at købe møbler, malerier, tv og alt det andet der hører til. Selvom det måske kun er ét rum du skal møbelere, så kan det hurtigt løbe op i mange penge. Der er så mange ting, som man skal tage højde for, når man skal designe og indrette sit nye hjem. Hvordan skal farverne være, skal du have gulvtæppe på gulvet, eller måske have lagt trægulv. Er der brug for nye møbler, eller skal der lamper, dekorationer eller andet til. Der er uendeligt mange muligheder, når det kommer til boligindretning, og sandheden er egentlig, at der ikke er nogen faste regler, og du kan være lige så kreativ som du har lyst til.
For at være rigtig klædt på til at indrette hjemmet, så kommer der her et par gode fif, tricks, tips og idéer, som du kan tjekke ud, og se om det er noget der passer til dig.

 

  • Planlæg! Inden du går igang med at købe nye ting til hjemmet, så er det en rigtig god idé at planlægge – især hvis du har et budget, som du skal overholde. Forestil dig, at du har fundet den helt rigtige sofa,  tv og gulvtæppe, men så går det op for dig, at du ikke har råd til det hele i sidste ende, efter du har købt tv-møbel til tv’et. Med en smule forarbejde og planlægning slipper du for en hovedpine i sidste ende.
  •  Genbrug. Her tænker vi ikke på genbrugsbutikker, men gør gerne brug af dine ældre møbler. Det kommer nok måske ikke til at være lige så spændende i starten, som et nyt møbel, men med lidt knofedt og arbejde, så kan du få det til at passe ind i din nye stil. Det kan være alt lige fra at få ompolstret sofa og stole, malet køkkenskabene eller noget helt andet.
  • Kig online.Tag et kig online efter billige boligindretning i god kvalitet fra fx: HouseDoctor, Kreafunk, Meraki, Ibaursen eller bloomingville. Med hjælp fra internettet er det pludseligt muligt at finde rigtig gode deals på boligindretningen. Find hjælp til din boligindretning her!
  • Genbrugsbutikker. Gør gerne brug af genbrugsbutikker. Tag rundt og kig i alle de forskellige lokale genbrugsbutikker, og find ud af hvilke udvalg de forskellige har. Tag på loppemarkeder i weekenderne rundt omkring. Hold øjne og øre åbne overfor eventuelle ophørsudsalg, da der kan være mange penge at spare. Husk på at når du køber genbrugsmøbler er kvalitet topprioritet over stil, da du altid kan ændre lidt på stilen efter, med lidt ompolstring, maling eller cover.

Dette var fire hurtige råd til hvordan du kan komme i gang med din boligindretning, og hvordan du kan gøre det til en nemmere og billigere oplevese. Husk på at der er masser af rum til at du kan folde hele din kreative side ud, og faktisk kun er fantasien der sætter grænser, når du skal indrette dit nye hjem.