Asbestsanering er vigtigt for din families sundhed

window-cleaners-943047_960_720Har du fundet ud af om du har asbest i dit hjem i Randers. Det er et helt vildt farligt byggemateriale, og du bør derfor være meget opmærksom på om du går i det hele hver eneste dag. Det kan godt være du ikke kan mærke noget nu, men lige pludselig slår symptomerne til, og du vil ærgre dig over at du ikke var mere opmærksom på faren før. Du og din familie gik i det, og det kan nemlig få store konsekvenser. Du kan rent faktisk få sygdomme som asbestose, lungekræft og lungehindekræft. Det er nogle alvorlige sygdomme, og det er derfor virkelig vigtigt at du er opmærksom på, hvad dit hus er bygget af. Heldigvis kan du få byggematerialet fjernet fra dit hus, så det ikke er til fare for dig og dine nærmeste. Leder du efter mere information om asbestsanering kan du let finde det her.

Asbestsanering kan redde dig og din familie fra alvorlige sygdomme

Byggematerialet er lavet af naturligt forekommende mineraler. Disse mineraler kan let spaltes til meget små fibre, og det er disse fibre som er helt vildt farlige for dig og dine kære. De er nemlig så små, at de kan komme ned i de allermindste afkroge af lungen, og det er derfor du kan få sygdomme som asbestose, lungekræft og lungehindekræft. Støvet kan slet ikke fjernes fra lungerne igen, oh det er derfor vigtigt at være opmærksom på, før man får det ned i lungerne. Sygdommene vil som regel først vise sig efter 10 eller 20 år, og du vil derfor ikke lægge mærke til om du går rundt i dette støv, hvis ikke du i forvejen er opmærksom på det. Støvet er især forfærdeligt, da man jo ikke kan fjerne det igen, og det er uhelbredeligt.

Der er nogle som har god erfaring med asbestsanering

I dag er det heldigvis forbudt at fremstille, importere, anvende eller arbejde med asbest. Der kom nemlig regler omkring dette i løbet af 1970’erne og 1980’erne. Det må siges at være heldigt, at man har lavet forbud mod det nu, når det er så farligt, som det er.

I dag arbejder man altså kun med at fjerne det igen, men det kan virkelig også være en svær proces, da man skal tænkte på at arbejde under de rigtige betingelser, så det ikke sker noget med medarbejderne! Heldigvis er der nogle som har stor erfaring på området i Randers.