5 ting du skal have på det komplette kontor

Er du chef eller medejer i egen virksomhed, der har sit egen kontor? Så er dette den helt rette artikel til dig. Her kommer der nemlig en guide over, hvad man skal have på kontoret, hvis det skal skabe det absolut bedste arbejdsmiljø. Her taler vi ikke om skriveborde og kontorstole men det, man måske ikke lige tænker over, kan være med til at gavne den enkelte ansatte. Læs med, og bliv inspireret til et godt kontormiljø!

 

Signlabs skilte

Hvis der er noget, der kan få et kontor til at se professionelt ud, så er det professionel skiltning. Det kan både være et stort skilt med firmaets logo – det ser også rigtig godt ud i forhold til potentielle kunder, men det kan også være andet skiltning som badeværelsesskiltning – som desuden også er rart for den potentielle kunde, der pludselig må forlade mødelokalet med tissetrang. Du kan lave dine egne professionelle Signlabs skilte på https://signlabs.dk/ – så det er bare med at komme i gang!
Signlabs skilte kan designes specifikt, så de passer perfekt til dit hjem eller din forretning.

 

Planter

Planter skaber et godt miljø på kontoret, fordi det giver en stemning af hjem, som der kan mangle på et koldt og klinisk kontor. Man arbejder bedre, når man er i gode omgivelse, og det kan planterne være med til at skabe. Man kan nemt købe nogle planter, der ikke er svære at holde, det er bare med at lede. Men du skal nok også huske at vande dem en gang imellem.

 

Lyddæmpere

Hvis dine ansatte arbejder i et storkontor, så kan de nok ikke undgå at blive en smule forstyrret af hinanden lyde: En telefon, der ringer, taster der hastigt bliver trykket på, en samtale mellem to ansatte – der kan være nok lyde på et kontor, som forstyrrer! Den gode nyhed er, at du let kan hjælpe dine ansatte med denne udfordring. Du kan nemlig opsætte lyddæmpere. Lyddæmpere kan særligt være smarte at placere mellem de ansattes skriveborde. Dette betyder også, at de ansatte ikke sidder og kigger direkte på hinanden – og det kan også være med til at forstyrre en arbejdsdag. Lyddæmpere kan derfor afhjælpe to udfordringer. Smart, ikke?

 

Kassettebord

De ansatte kan sidde med mange forskellige papirer, når de skal arbejde. Men er der god opbevaring til de ansatte, når de lige skal gemme papirerne væk og koncentrere sig om det, der er foran dem på skærmen. Du kan være svært at arbejde i rod, og derfor er det en god idé at give de ansatte et kassettebord hver, som de kan opbevare dokumenter i. Et kassettebord kan nemt gemmes under skrivebordet, så det slet ikke fylder eller roder.

 

Vand og frugt

Det sidste der kommer på listen, er adgang til vand og frugt. Det kan være svært at komme til at drikke nok vand i løbet af en arbejdsdag, og derfor er det smart at have et køleskab med vand på flaske. Det kan også være svært at koncentrere sig, hvis man sidder og er sulten, fordi man venter på den næste pause. Derfor er det også klogt at give de ansatte adgang til gratis frugt.